Kevad on armumise aeg! Sarmikas filmiguru Ilmar Taska (59) on selle ehe näide – esmaspäeval saabus ta koos kauni salapärase blondiiniga Hispaaniast kultuuri- ja armureisilt. Teineteise seltsi nautinud paar jäi silma juba Barcelona lennujaamas.

«Mul on väga hea meel, et teie agendid töötavad igal pool. See näitab ajakirja tublidust. Barcelonas ma tõepoolest käisin, kuid oma kaaslanna nime ma veel ei avaldaks,» jääb Taska salapäraseks.
Uurides, mis vanuses tema käevangus säranud sire daam olla võiks, ütleb Ilmar, et aeg on suhteline mõiste ning iseenda vanust ta enam ammugi ei jälgi! «Loodan ikka, et lähen iga aastaga nooremaks ning elu paremaks. Aga see naisterahvas on 42,» lisab ta.
Taska nautis kaaslasega lisaks ilusale ilmale ka kohaliku uhke ooperimaja pakutavat lopsakat kultuurimenüüd. Kultuur jätkub ka siinmail! Ilmar annab lootust, et teda ja tema salapärast silmarõõmu võib kohata 9. mail KUMUs avataval näitusel.
«Tegelen koos oma õega huvitava kunstiprojektiga. Tegu on suurema näitusega, mille Eha Komissarov on korraldanud ja mil nimeks «Aedade järelelu». Me loome õega ühe virtuaalse aia, mis avaneb elutoas, olgu selleks kohaks siis Mustamäe või Lasnamäe,» lubab Taska.