Hiljuti Hollywoodis Los Angeleses etenduse «Godot» lavale toonud Ilmar Taska (59) on siin alustanud juba näidendi «Jah, peaminister» proovidega ning näikse nautivat ka edu naiste seas – PÖFFi avaüritusel jäi ta silma uue kauni kaaslannaga!

Taska purjetab tõesti edulainel. Tema Vene Teatris lavastatud ja aprillis esietendunud «Üks suveöö Root-sis» tegi ilma ka oktoobri lõpus Minskis rahvusvahelisel teatrifoorumil TEART – etenduse lõppedes tõusis publik püsti, aplaus oli võimas. Taska ise saabus sinna Hollywoodist, kus tema lavastatud Steve Goughi näidend «Godot» esietendus Met Teatris.
Taska on viimastel aastatel valehäbita erinevates meediakanalites välja hõiganud, et otsib endale kaaslast, kes võiks teda saata reisidel maailma eri nurkadesse. Tee tööd, siis tuleb ka armastus! Tööd on nüüd tehtud ja tunnustustki võidetud, kuid... on’s daam PÖFFi peolt Ilmari uus silmarõõm? Kuigi lavastaja ja filmimehe seltsis on toda naist varemgi nähtud, eitab Ilmar armuafääri. «Hille Karm (kirjanik Hille Karmi nimekaim – toim.) on minu kaastöötaja ühes projektis, mis hetkel käsil,» pareerib ta heatujuliselt. «Aga te võite alati kirjutada, et Taska on endiselt otsingutel. Inimene peab ju otsima, enne kui ta selle õige leiab!»