Carmen Pritson-Tamme juhitava probleemsaate „C-Komando“ kaudu „tuntuks“ saanud telefoniahistaja Marleen jätkab inimeste tülitamist ööpäevaringselt, kuid politsei ei saa tema peatamiseks midagi teha.

Aprilli algul eetris olnud „C-Komandos“ toodi vaatajateni telefoniahistaja Marleeni küüsi langenud Arvi lugu. Arvi kohtus Rootsi laeval noore naisega, kes hakkas talle hiljem väga sageli helistama. Seejuures ta vaid hingas telefonitorusse, ühtki sõna pole tema suust kostunud. Küll aga on ta „jutukam“ oma telefonisõnumites, mida saadab järjepanu iga päev. Need on täis roppusi ja ähvardusi Arvi, tema naise ja lapse ning sõprade aadressil. Mees pöördus politseisse, kuid seal laiutati käsi ja öeldi, et kuna isik ei ole Arvi suhtes füüsilist vägivalda kasutanud, siis kuriteo koosseis puudub.

„C-Komandos“ ahistajat mänginud ilusalongi omaniku Kerli Pantri (35) telefon heliseb lakkamatult juba kolm kuud jutti. „Lähen magama temaga, ärkan temaga, veedan päeva temaga. Kui ma lähen külla, siis sõbrad küsivad, kellega tuled. Ikka mina ja Marleen,“ naerab Kerli. Ta viskab küll nalja, kuid ütleb samas, et pidev ahistamine kõnede ja roppude sõnumitega on ta vaimselt endast välja viinud. „Tundub, et sellel jamal pole lõppu. Olen stressis ja mul on unehäired,“ sõnab ta. „Täiesti õudne olukord… Ta ei jäta mind rahule, hoiab mul n-ö pidevalt silma peal. Ehkki politsei otsis teda, ei teinud nad tema peatamiseks mitte midagi. Samamoodi tüütab ta edasi ka saates olnud Arvit.“ Kerli saab ööpäevas 20–30 telefonikõnet ja kümmekond sõimusõnumit.

Jaga
Kommentaarid