"Olen kurb ja nõutu seoses tänase esinemisega "Terevisioonis" ning tahan teid hoiatada ja öelda, et kõigil, kel tulemas tuurid ja muud esinemised ja olete minemas sellesse saatesse, siis PALUN kasutage oma helimeest või tehke eelsalvestus ja lihtsalt markeerige," alustas muusik postitust.

"Helimees, kes ERR-is seoses "Terevisiooniga" tegutseb ei pruugi olla oma ülesannete kõrgusel - mikker viliseb, vokaali efektid on kadunud ja koosseisus olev instrument ei tule läbi."

"Pärast eetrit püüdsin helitehnikut tabada, et aru saada, mis siis täpsemalt juhtus. Ei saanud teda kohe kätte. Lõpuks, kui ta tagasi helistas ja oma küsimuse esitasin, siis ütles ta mulle väga konkreetselt: "Kuule mees ära kiunu ja tule ma näitan sulle, kuidas siin stuudios asjad käivad!"," kirjutas Roosalu, kes tänab saatejuhte vahetu intervjuu eest.

"Tegemist on mitmete halbade asjaolude kokkulangemise ja inimlike emotsioonidega," nendib päevakajaliste saadete peatoimetaja Peep Kala. "Otsime koos tootmisosakonnaga lahendusi, et edaspidi selliseid olukordi vältida."

"Terevisiooni" toimetus vabandab sotsiaalmeedias täna hommikul juhtunud arusaamatuste pärast.

"Tere, head muusikud ja Terevisiooni sõbrad!
Tänane hommik oli meie meeskonna jaoks kindlasti üks keeruline hommik, sest kõik ei helisenud just nii nagu me seda oma heast südamest oleksime tahtnud. Vabandust!

Aga homme on jälle uus hommik ja meie oleme täis siirast usku, et tänased mured on meid homseks õpetanud olema veelgi paremad. Meie uksed ja kirjakast on ikka valla teie soovidele tulla meie saatesse laulma ja musitseerima. Uute ja paremini õnnestuvate kohtumisteni!
Terevisiooni toimetus," seisis kirjas Facebookis.