O’Riordani lähedane sõber tunnistas, et 46-aastane naine jättis talle mõned tunnid enne surma telefoni kõneposti sõnumi.

"Dolores jättis mulle kõneposti sõnumi veidi pärast südaööd, ta rääkis seal, kui palju armastab Bad Wolvesi versiooni laulust "Zombie". Ta oli põnevil ja ootas meie ühist salvestust stuudios."

"Ta kõlas kui elujõudu täis inimene, tegi nalja ja oli põnevil, et kohtub minu ja mu abikaasaga sel nädalal. Uudis tema surmast on muserdav ja ma olen mõtetes koos tema eksabikaasa, laste ja emaga," sõnas mees.

O’Riordani bändi The Cranberries liikmed väljendasid eile samuti oma kurbust.

"Me oleme muserdatud sõbra Dolorese lahkumisest," kirjutasid Fergal Lawler, Noel ja Mike Hogan sotsiaalmeedias. "Ta oli erakorraliselt andekas ja me oleme õnnelikud, et saime olla osa tema elust alates aastast 1989. Maailm kaotas tõelise artisti," lisasid bändiliikmed.

"Me oleme kõik koos ja püüame sellest asjast aru saada. Üritame seda mõista ja sellega leppida. See ei ole kerge."

Londoni politsei uurijad sõnasid ajakirjale People, et nad uurivad "ootamatut surma" Westministeri piirkonnas. "Politsei kutsuti välja kell 9:05 esmaspäeva hommikul Park Lane-is asuvasse hotelli. 40ndates eluaastates naisterahvas kuulutati kohapeal surnuks. Praegusel hetkel ei ole surma põhjust avastatud ja uurimine jätkub."

Naise perekond on samuti ootamatust surmast šokeeritud ja püüab sellega leppida. Nad ootavad hetkel Londonist täpsemalt informatsiooni selle kohta, mis ikkagi juhtus.

Dolorese bändi The Cranberries üks suurimaid hitte oli "Zombie". Lugu jõudis avalikkuse ette albumil "No need to argue", mida peetakse ansambli tõeliseks läbimurdeks.

The Cranberries läks 2003. aastal laiali ning tuli taas pärast kuueaastast pausi kokku 2009. aastal. Ansambel avaldas oma kuuenda albumi "Roses" 2012. aastal. Mullu aprillis ilmus album "Something Else", millel nad avaldasid koos Iiri kammerorkestriga enda vanade lugude uusversioonid.