Eonline.com teatas Thiesseni suhtekorraldaja Elizabeth Muchi sõnadele viidates, et Ruccolo palus Thiesseni kätt möödunud reedel. Muchi sõnul ei ole pulmapäeva veel kindlaks määratud.

27-aastane Thiessen ja 29-aastane Ruccolo on olnud paar pärast mullust kohtumist ABC situatsioonikomöödia “Two Guys and a Girl” võtetel. Nad on elanud Thiesseni Hollywood Hillsi kodus mitu kuud.

Thiessen on varem sõbrustanud mitme näitlejast kolleegiga. “Saved by the Bell” mustertüdruku rolli mängides sõbrustas ta Mark- Paul Gosselaariga, “Beverly Hills, 90210” ajal oli tema partner Brian Green, kellega tal algas suhe veel enne seriaalis osalemist. Thiessen ja Green olid väidetavalt kihlatud enne lahkuminekut 1995. aastal.

Thiessen, endine Miss Junior America, sõbrustas “Siin Susan” (“Suddenly Susan”) David Stricklandiga vahetult enne seda, kui Strickland end üles poos.

Thiessen on teinud kaasa sellistes filmides nagu “Speedway Junkie”, “The Ladies Man” ja “Shriek if You Know What I Did Last Friday the 13th”. Tema uus roll on NBC “Just Shoot Me”, ka on ta seotud Woody Alleni projektiga, milles teevad kaasa ka Téa Leoni ja Debra Messing.