Sky Plusi menusaate «Naistekas» juht Kirsti Timmer (38) sooritab pärast seitsmeaastast pausi comebacki telesse. Kui tollal juhtis ta teles peamiselt muusika- ja noortesaateid, siis nüüd pistab Kirsti «näpud mulda» Kanal 11 aiateemalises saates «Paradiisiaiad».

See on esimene päris oma aiasaade, kus õpetatakse iluaedasid rajama.

«Näiteks õpetame, kuidas rajada kiviktaimlat, alustades sellest, kuhu seda üldse sobib rajada, ning lõpetades sellega, et toome konkreetseid näiteid, millega võib seal puusse panna,» kirjeldab Kirsti. Saatejuhi kohta pakkus talle produktsioonifirma.

«Ma ise ka ei ole väga pikaajaline või professionaalne aednik. Aia omanik olen olnud alles seitse aastat. Olen isegi nii mõnegi asjaga puusse pannud ja seega oskan küsida just seda, mis aia
puhul muret võiks tekitada.»

Kuigi Kirsti süda tuksub esmajoones raadiole, tunneb ta ka teles end kui kala vees. Kaamera taga alustas ta juba kahekümne aasta eest režissööri assistendina ja töötas koos selliste hiidudega nagu Vahur Kersna, Urmas Ott ja Reet Oja.

Pärast seda oli Kirsti juba ise režissöör ning seejärel saatejuht-toimetaja, kes lõi noorte- ja muusikasarju. Viimati oli Kirsti teles aastal 2003, aga mis oli tema viimane saade — seda Kirsti enam ei mäletagi...