Aga ärgake hoopis natukene varem, ärgake ilusa helina peale. Ärge pange tulesid põlema, süüdake küünal, võtke oma lemmiktass kohviga ja nautige hommikut. Ärge äratage ka lapsi “tõuse kiiresti ja hakka liigutama”-stiilis. Tehke ärkamisest ilus rituaal. Loodus ärkab rahulikult, miks inimene siis teisiti toimib?

Mõelge enda jaoks selgeks mida te enda ellu soovite. On selleks armastus? Kui jah, siis põletage hommikuti kohvi juues punast küünalt. Teil on rohkem raha tarvis? Pange põlema roheline küünal. Mõelge milliseks võiks kujuneda alanud päev, saatke oma soovid universumile. Looge ise ilusaid ärkamisrituaale ja uskuge mind...päev saab palju ilusam!

Allolev on lühiülevaade selle nädala Timmeri Taroskoobist. Pikemalt saad lugeda SIIT.

JÄÄR tunneb sel nädalal, et vähemalt raha tal on. Tööga on ka kõik ok, aga ise on Jäär kuidagi kinnine. Tahab olla palju kodus, põletada küünlaid ja vaadata elusat tuld. Jäär nostalgitseb. Tal tuleb lasta rahulikult olla, sest Jäär on praegu kuidagi kergesti ärrituv.

SÕNN analüüsib end ja oma suhteid. Ta ei suuda jõuda selgusele ühe inimese suhtes: kas teda tõmbab selle inimese poole või siis vastupidi, ehitaks hoopis müüri vahele? See analüüsimine on väga väsitav. Raha Sõnni sel nädalal ei huvita, kõik kohustused tunduvad tüütud.

KAKSIKUD omavad sel nädalal kaht palet ja võivad väga vastikult käituda. Kaksikud ei ole üldse oma praeguse olukorraga rahul, neile tundub, et minevikus oli rohi rohelisem ja päike kollasem. Järgmisel hetkel on jälle kõik vastupidi. Oma tujude tõttu ei ole nad just kõige ägedamad kaaslased sel nädalal.

VÄHK otsib seiklusi, Vähk tahab kirge ja põlemist. Aga siin on ka tingimused. Muu elu peab minema paremaks, probleeme ei tohi olla ja partner peaks tegema kõik nii, nagu Vähk soovib. Lihtne ju!

LÕVI süda on hellust täis. Ta tahab nii väga kellegi eest hoolitseda praegu, tunda end suure ja tugevana. Lõvi on ise kuidagi turvatsoonis, aga ta on valmis uute ideede nimel sealt väljuma, no tingimusel, et riske ei pea võtma. Lõvi kardab eksida.

NEITSI vaatab tulevikku ja muretseb oma rahaasjade pärast. Ta elab praegu justkui illusioonis, tahab näha asju positiivsemalt kui need on. Neitsi ei julge tõele otsa vaadata, sest ta on selles tões üksi. Neitsil on oht armastust osta, ehk siis justkui maksta seks kinni.

KAALUD on selle nädala armastajad. Nad võivad vabalt lennata romantilisele reisile või korraldada niisama romantikaõhtuid ja õhata. Tööl on kaalud natukene laisad ja süüdistavad end seetõttu, leiavad aga kohe ka vabanduse - liiga vähe raha!

SKORPION tunneb, et ükskõik mida ta teeb, miski ei õnnestu sajaprotsendiliselt. Pole hullu, alati ei õnnestugi. Skorpion kipub sel nädalal nostalgitsema ja salapäratsema. Usaldab vaid ennast, teiste arvamus käib talle pigem närvidele. Kellega Skorpion sel nädalal sobib? Lastega. Nad lihtsalt ei kipu Skorpionile nõu andma. Suhetes on Skorpionid sel nädalal liiderlikud, vähemalt mõtetes.

AMBUR on salapärane, tal on mitu saladust. Midagi on toimumas ja Ambur suhtub sellesse suure kirega. Kirge toob talle ka suhtekaart. Aga see on kirg, see ei ole suhtesse minek. Mingite kokkulepetega peate ettevaatlik olema, enda eest seisma, muidu võtate liiga palju ette. Nädala keskel on Amburil isu veini juua ja kui temal see isu tuleb, siis tema seda ka teeb.

KALJUKITS mõtleb perekonnast, ta tahaks nii väga, et asjad vastaksid tema nägemusele, aga talle tundub, et ta on selles nägemuses siiski üksi. Kaljukits tunneb, et saabki vaid endale kindel olla, vähemalt praegu. Ta võib hakata jonnima ja keelduda suhtlemast. Kui ta nii tähelepanu saab, siis on ta rahul. Suhtes kaljukitsed tunnevad end kuidagi petetult ja muutuvad eriti armukadedaks!

VEEVALAJA on nädala algul salapärane ja kinnine. Ta on jõudnud ühe etapi lõppu ja seisab uue lävel. Veevalaja tunneb ise, et ta on justkui maailma looja, nii nagu ta tahab, nii ta ka tegutseb. Suhtes Veevalajad mõtlevad väga palju vabadusele, nii mõnigi võib oma suhte lihtsalt lõpetada, sest see muutub talle ahistavaks ja segab tema tööd ja vabadusearmastust.

KALAD on ühe töö või suhtega jälle finišisse jõudnud, miski sai läbi. Nüüd tunnevad nad hirmu, et on jälle nii palju kohustusi ja ülesandeid endale võtnud. Ärge muretsege, kõik sujub. Kalad on oma uute plaanide suhtes väga kidakeelsed, nad ei kipu rääkima enne, kui on mida ette näidata. Suhete ja raha osas on aga kalad sel nädalal segaduses. Neile tundub, et raha on vähe ja suheteks ei jää üldse aega.