1. Pese juuksed puhtaks! Tänaval hakkab silma palju rasuste juustega inimesi. Minu esmane soovitus ongi see, et peske oma juuksed korralikult puhtaks. Puhtusest saab ju kõik alguse! Lisaks tavalistele šampoonidele on olemas ka näiteks peanahka koorivad šampoonid, mis annavad hea tulemuse.

2. Kevad on aeg, kus käiku peaks minema juukseid niisutavad maskid ja vanarahva tarkused. Mütsi all olnud juuksed on väsinud ja räsitud. Neid on võimalik turgutada erinevate õlidega - näiteks kasutavad minu kliendid nii oliiv- kui ka riitsinusõli. Paljud kiidavad kookosõli ja nisuiduõli maske. Soovi korral saab õli isegi terveks ööks juustesse jätta ja pea kilemütsiga katta. Väga head on ka erinevad maskid - iseäranis need, mis annavad niiskust ja taastavad juukseid.

3. Oluline on külastada ka salongi, kus saab värskendada nii värvi kui ka teha korralik lõikus. Pärast seda on hoopis teine tunne.

4. Kevad soosib volüümi - ostke endale üks mõnus juustesse kohevust andev toode. Näiteks sobivad hästi volüümišampoonid ja kohevust andev vaht.

5. Kuid välisele turgutusele on sama oluline vaadata üle oma harjumused ja toidulaud - joo värskeid mahlu ja söö rohelist. Ära unusta osta apteegist spetsiaalselt juustele ja küüntele välja töötatud vitamiine. Need aitavad ideaalselt. Vähem tähtis pole ka vana tõde - viibige looduses ja tehke jalutuskäike.