Näitleja Elijah Wood, kes paljudele tuntud filmist "Sõrmuste isand", väidab, et Hollywoodis tegutseb hulk pedofiile, keda ärigigandid soojalt kaitsevad ning peidavad.
Wood võrdleb olukorda Inglismaa kuulsa saatejuhi Jimmi Savile'i juhtumiga, kelle surma järel suur hulk ohvreid suud avanud ning uskumatud juhtumid päevavalgele tulnud on.
"Ohvrid ei julge ja saa kõval häälel rääkida, erinevalt juhtpositsioonidel olevatest inimestest. See on väga traagiline, sest nende inimeste elud on tükkideks," vahendab Woodi sõnu väljaanne Daily Mail.

Näitleja ütleb, et tema enda suurimaks kaitsjaks on olnud tema ema, kuid mitte kõikidel lapsnäitlejatel polnud sellist inimest alati kõrval seismas.
"Hollywoodi suurim probleem oli ja on pedofiilia. Kui olin 14-15 aastane, juhtus minuga nii mõndagi," kinnitab ka näitleja Corey Feldman. "Vanemad mehed tiirlesid mu ümber nagu raisakotkat," rääkis mees.

Ka varalahkunud näitleja Corey Haim tunnistas, et teda kuritarvitati lapsena Hollywoodi kuulsa moguli poolt. Kellega täpsemalt tegu oli, ta ei öelnud. Lapsepõlves läbielatu viis mehe mõnuaineteni ning Corey suri kõigest 38-aastasena.