Ajal, mil 63aastane Arnold Schwarzenegger oma abikaasaga suhteid siluda üritab, ilmub pea iga päev välja uus naine, kes end musklimehe armukeseks nimetab.

Täna teatab aastate eest puhkenud armulõõmast 47aastane tissimissist filminäitleja Brigitte Nielsen, kes kohtus Arniega 1985. aastal "Red Sonja" võtetel.

"Kiindusime hetkega. Meil puudusid igasugused piirid ja võtsime, mis võtta andis," õhkab Brigitte täna.

Arnold ja Maria Shriver semmisid tol ajal, kuid polnud veel abielus. Nielseni sõnul ei rääkinud Schwarzenegger talle oma kallimast kordagi.
"Ma ei teadnud, kui tõsine nende suhe on, sest ta ei rääkinud sellest kunagi. Arnold andis mulle mõista, et olen tal ainus. Tundsin end tõeliselt petetuna, kui sain tema romaanist teada. Arvasin, et Arnie jätab mu maha, kuid meie suhe jätkus samas tempos."

Brigitte´i sõnul tundis ta end selles suhtes mõnusalt ja neil oli palju ühist.
"Arnold kiitles, et ühel heal päeval saab temast Kalifornia kuberner. Naersime sellele mõtte üle kõval häälel! Samas uskusin ma, et see mees suudab sinna tõepoolest jõuda."

Brigitte paljastab, et Arnold tegi talle ka romantilisi kingitusi.
"Olin jõulude ajaks oma kodulinna Copenhagenisse minemas, kui Arnie mulle üllatuskingi tegi. Ma ei saa tõesti öelda, mis see oli..." räägib Nielsen väljaandele People.