Hetkel on Jeff veel maailma rikkaim mees. Hinnanguliselt on mehe varanduse suuruseks ligikaudu 120 miljardit eurot. Kui Jeff oma naisest lahutab, kaotab ta ilmselt poole oma varandusest. Teisisõnu pole Jeff enam maailma rikkaim mees, kuid MacKenziest saab maailma rikkaim naine.

54-aastane Jeff nautis 48-aastane Laureni seltskonda juba eelmise aasta aprillikuus, vahendab US Weekly. Lisaks kirjutab väljaanne, et nii Jeffi kui ka Laureni seaduslik abikaasa sai salasuhtest teada alles sügisel.

Kuigi võib jääda mulje, et Jeff on oma diktorist silmarõõmu kõrvuni armunud, siis ei pruugi tulevik olla sugugi niivõrd roosiline. Näiteks Iltalehti kirjutab, et Lauren võib olla sariarmuke ja –petja. Selgub, et mitmekülgse naise armuelu on küllaltki mitmekesine.

Tuleb välja, et Lauren on olnud kihlatud lausa neljal korral. Hetkel on naine abielus Hollywoodi agendi Patrick Whiteselliga ja neil on ka kaks last. Küll aga on Lauren olnud kihlatud näiteks spordiajakirjaniku Rory Markasega, NFLi tähe Tony Gonzalesega, Ameerika jalgpalluri Anthony Milleriga ja “NYPD Blue” staari Henry Simmonsiga. Kui Lauren ja Simmons kolisid New Yorki, siis ei läinud sugugi kaua aega mööda, kui Lauren hakkas semmima oma praeguse mehe Patrickuga.