Aja jooksul võttis rokkariga ühendust veel kaks naist, sest nad avastasid, et muusiku nimi oli märgitud adopteerimispaberites isa lahtrisse. Nüüdseks 74aastasel Rogeril polnud tollal aimugi, et tal on tütred, kes sündisid 1960ndatel ehk veidi aega peale tema esimese abielu purunemist, kuid enne uue naisega kohtumist.

Muusik meenutab, et tütardega kohtudes tundis ta end äärmiselt õnnelikuna. Kahju oli tal aga sellest, et tütarde emad olid neist loobunud. Roger võttis kõik kolm last avasüli oma perekonda vastu.

“Nad tulid mu ellu peale 50ndat sünnipäeva,” meenutab muusik. “See oli suurepärane ja kõik laabus hästi. Suhtleme ja oleme lähedased ning see kõik on lihtsalt nii tore,” lisas Daltrey ning tunnistas, et on proovinud anda endast parima, et muuta olukorda paremaks, kuid samas nendib , et ei saa muuta seda, mis juhtus aastaid tagasi.

Rogeril on veel lapsi. Tal on 55-aastane poeg Simon oma esimesest abielust. Lisaks on tal 50-aastane poeg Mathias, kelle ema on Rootsi modell Elisabeth Aronsson. Oma teise naise Heather Tayloriga on Rogeril kolm last: 46-aastane Rosie, 43-aastane Willow ja 37-aastane Jamie.

Roger kiidab Heather Taylorit ja ütleb, et ta on olnud äärmiselt mõistev naine. Mees meenutab, et kui nad käisid The Whoga tuuridel, kus juhtus nii mõndagi, siis oli Heather teda alati kodus ootamas ega küsinud küsimusi.

“Ei teagi, kas meil oli nii-öelda avatud abielu või asi oli selles, et olime teineteise suhtes ausad, kuid tuurilt tagasi tulles ei küsinud ta midagi,” sõnas muusik ja lisas, et tema suhet Heatheriga võivad inimesed kritiseerida, kuid nad on viiskümmend aastat koos olnud ja nende suhe töötab.