Kauni häälega 23-aastasele preilile ja ta meeskonnale meeldib nimelt palju juua, süüa ja suitsu teha. Ning olles igasuguste auhindade kandidaat, kasvab tema enesehinnang iga sekundiga ja ta pole enam ammu vastavuses oma armsa naabritüdruku imidžiga, kirjutab Daily Mail.

Väljaanne avaldab väljavõtte Adele'i nõudmiste nimekirja, millest lõviosa moodustab kallis alkohol, rämpstoit ja sigaretid. Erilise tähelepanu all on punane vein, mis peab olema vaid Euroopa päritolu - kas Itaalia, Prantsuse või Hispaania. Lisaks ohtralt Stella Artois, Becks või Peroni õlut ja bändimeeskonnale odavamat veini, mis tohib olla pärit ka Austraaliast.

Põhja-Ameerika õlu olevat täiesti vastuvõetamatu ning ainsad suitsud, mis kõlbavad, on Marlboro Lights. Võileivad on suisa kohustuslikud ning kanasalat ei tohi sisaldada ei tomateid, äädikat, tšillit ega tsitrusvilju. Palju peab olema puuvilju, mett, vett, närimiskummi, šokolaadi, müslit, õuna- ja apelsinimahla.

Kui sellest piisaks aga tervele armeele, siis tegu on kõigest eelroaga.
Pärast esinemist asutakse rämpstoidu ja Grey Goose viina kallale. Valge vein kõlbab ka, kuid lisatud on juurde, et see ei tohi kindlasti olla Chardonnay!