Nimelt unustas Alleni isa sõber, kelle nime pole avalikustatud, oma jalgpallivarustuse Alleni isa autosse. Keith Allen palus oma tütrel need asjad hotelli ära viia. Lepiti kokku, et saadakse kokku hotelli baaris. Kõik lõppes aga sellega, et Keith Alleni sõber ostis Lilyle alkohoolseid jooke ja viis ta hiljem oma hotellituppa ning magas temaga.

“Olin sellel ajal 14-aastane ja tema oli 19-aastane,” meenutab Lily. Ta lisab, et tundis end peale seksi veidralt ning sai aru, et see, mida nad tegid, polnud õige. Lily mäletab ka seda, et kui tema isa sai asjast teada, hakkas ta oma sõpradega sellel teemal hoopis nalja viskama. See tekitas Lilys aga halva tunde.

Lily Allen on viimasel ajal nentinud ka seda, et tema isa pole sugugi rahul paljastustega, mida saab lugeda Lily värskest raamatust. Näiteks kirjutas 33-aastane Allen, et kui ta oli 13-aastaselt oma isaga Glastonbury festivalil, siis sai tema isa südamerabanduse, mille põhjustas kokaiin. Keith Allen ise on aga öelnud, et see pole tõsi ja südamerabanduse põhjustas hoopis toidumürgitus.

Allikas: mirror.co.uk