"Nagu korraks rattast välja astun, kas või mõneks päevaks, saan pingelangusest palaviku. Mis siis ikka – higistan ööga särgid märjaks, saan terveks, ja lähen orav-rattas edasi," räägib näitleja Tõnis Niinemets, kes on laiemale publikule tuttav ennekõike seriaalist "Naabriplika" ja telemängust "Klipijaht". 

Käsikähmlust oma põlvkonna hinnatud karakternäitleja Helene Vannariga (67) võib lubada endale vaid julge mees. Tõnis Niinemets (28) palus Helenelt kordi ette vabandust, enne kui teda vahkvihasse ajas, mispeale Helene talle vastu vahtimist virutas. See juhtus vana-aastaõhtul "Kinoteatri" šõus, mida näitas ETV.

Tasakaalukat Tõnist nägin päris elus möödunud sügisel, ühel soojal pühapäeval Harku rabas. Ta nautis päeva koos abikaasa ja kahe väikese lapsega. Süles äsja ilmavalgust näinud poeg, ronis ta vaatetorni esimesele platvormile ja vaatas üle soo. Selles mehes ei olnud kübetki neist energilistest tüüpidest, keda ta laval või ekraanil on mänginud. Tolles raba-hetkes avaldus vaatlejale tema elu hetkeseis – aste-astmelt kõrgemale pürgiv noor näitleja, kindel tagala toeks, ees avardumas horisont.

Nädala pärast esietendub Tõnise osalusel Von Krahli Teatris värske loomepalang "Hipsteri surm". "Klipijahis" näeb teda mänglemas oma eakaaslaste, näitlejate Priit Piusi, Hendrik Toompere ja Henrik Kalmetiga. "Naabriplika" kestab jätkuvalt. Varakevadel astub Tõnis Niinemets koos Eesti juhtivate komöödianäitlejatega üles Kanal 2 uuest telešõus. 

Mis mees Tõnis Niinemets on ja miks ta oma abikaasast lahutada soovis, loe pikemalt värskest Kroonikast! Telli Kroonika SIIT või digi-Kroonika SIIT!