"Neil kõigil on ühel hetkel näitlejaveri välja löönud ja nad on proovinud kätt mõnes kodumaises sarjas või etenduses, aga õnneks on neljast tütrest ainult üks näitlejaks jäänud," on Kilgasel hea meel.

Piret on neljast tütrest see, kes näitlejana töötab, Ellen on Delfi projektijuht, Susan õpib Imperial College Londonis kolmandal kursusel biomeedikuks. Hedvigi elutöö on olnud seotud muusikaga.

Põhjus, miks Kilgas oma lastele näitlejakarjääri ei ole soovinud, peitub selles, et näitlejate elu viib neid väga tihti pere juurest ära: "Teater nõuab inimeselt väga palju aega ja mitte ainult proovi- ja etenduse aega. Ka ülejäänud aja peab mõtlema rollile, juurde lugema ja ennast arendama. Kokkuvõttes oled kogu aeg oma asja sees ja perekond kannatab."

Elukutsevalikutest hoolimata on Kilgas kõikide oma tütarde üle väga uhke ja ka nende isiklikud otsused teevad talle vaid heameelt. „Pireti, Elleni ja Susaniga olen olnud see meespool, kes on neile rääkinud elust ja seksist ja kõigest sellest. Ka praegu, kui neil on oma peigmehed, räägitakse isale kõik ausalt hingelt ära ja kui on vaja, annan nõu," räägib Kilgas lisades, et õnneks on praegu eriline olukord, kus nad on kõik leidnud endile toredad kaaslased.

"Mulle väga meeldivad nende kutid. Tõsised mehed ja tõsised tegijad. Ei ole mingid luftipumbad ja näitlejad," märgib ta naerdes.