1. "I Can't Help Falling In Love With You"

2. "A Little Less Conversation" feat. Junkie XL

3. "Jailhouse Rock"

4. "Suspiscious Minds"

5. "Hound Dog"

6. "All Shook Up"

7. "Burning Love"

8. "Love Me Tender"

9. "Don't Be Cruel"

10. "Heartbreak Hotel"

Milline on Sinu lemmik?

10. "Heartbreak Hotel" oli Elvise esimene miljoni-singel ning enimmüüdud hitt aastal 1956, lennates otsekohe Billboard Top 100 tippu ning püsides seal pikka aega.

9. "Don't Be Cruel" müüginumbriks on 2 miljonit ning Billboard Top 100 püsis see lugu 11 nädalat.

8. "Love Me Tender" püsis Billboard Top 100 5 nädalat ning jõudis 11.kohale ka ookeani taga, Inglismaal. Ühtlasi peetakse seda üheks Elvise kuulsaimaks lauluks läbi aegade.

7. "Burning Love" ei olnud küll originaalis Elvise laul, vaid autoriks oli Dennis Linde ning esimeseks esitajaks Arthur Alexander, kuid Elvis laulis selle loo 1972.aastal maailmakuulsaks ning USA muusikaedetabelite pikaajaliseks liidriks.

6. "All Shook Up" ületas 2 miljoni singli müügiedu ning püsis R&B edetabeli tipus 8 nädalat, lisaks valis ajakiri Rolling Stone selle loo 500 Kõigi Aegade Parima Loo hulka 352.kohale.

5. "Hound Dog" polnud Elvise sulest, kuid tema laulis selle absoluutseks hitiks, mis on on paljude filmide heliribal nagu näiteks "Grease", "Forrest Gump", "Lilo & Stitch", "A Few Good Men" ja "Indiana Jones ning Kristallkolba Kuningriik". Ajakiri Rolling Stone asetas selle loo 500 Kõigi Aegade Parima Loo edetabelis 19.kohale. 

4. "Suspiscious Minds" oli laul, mis 1968.aastal tõi korraks Elvisele üürikese edu, kuna ta karjäär oli vahepeal uppunud enneolematusse mülkasse ravimite kuritarvitamise ning toitumisprobleemide tõttu ning troonib ajakirja Rolling Stone 500 Kõigi Aegade Parima Loo edetabelis 91.kohal.

3. "Jailhouse Rock" müüdi lausa 4 miljonit singlit ning kuigi polnud Elvise enda kirjutatud, siis pidi saama tema samanimelise filmi põhilauluks. Ajakirja Rolling Stone edetabelis asub 67.kohal ning on Rock and Roll Hall of Fame'is ära märgitud kui lugu, mis vormis ja kujundas rokkmuusika arengut.

2. "A Little Less Conversation" oli omal ajal USAs äärmiselt vähe tuntud pala, kuid sai kuulsaks Jalgpalli MMi ajal 2002.aastal, mil Junkie XL sellest uusversiooni tegi, mis lendas kohe 20 riigi muusikaedetabelite tippu ning müüs kümneid miljoneid eksemplare.

1. "I Can't Help Falling In Love With You" sai algselt tehtud Elvise filmi "Sinine Hawaii" tarvis, kuid kuulsaks on selle laulnud kümned maailmakuulsad artistid peamiselt reggae võtmes, pärast mida on tulnud ka müügiedu. Seda peetakse üheks maailma kuulsaimaks lauluks, kuid ei seostata otseselt Elvisega näiteks nagu looga "Love Me Tender".