Tanel Padar ja Kristel Maridsoo

Kaunis paar on koos olnud alates 2012. aastast. Võib öelda, et Kristel Mardisoo on oma Taneli aastatega suureks kasvatanud — kaunitar mõjutas näiteks rokkarit lõpetama keskkooli ja suunas teda ka tervislikuma elustiili suunas. Padar ei ole senini veel oma kallimale kihlasõrmust sõrme libistanud, kuigi meedia veergudel on seda aastate jooksul mitmel korral spekuleeritud. Millal pulmi oodata on? “Pigem otsime Kristeliga võimalust, kuidas lahendada see tore probleem nii, et tähistamine toimuks vaikselt ja meeldejäävalt. Kui oleme sellise lahenduse leidnud, siis kõik ka juhtub,” kirjeldas Padar mõned aastat tagasi ajalehele LP unelmatepäeva, vihjates, et ega see tulemata ei jää.

Maarja-Liis ja tema elukaaslane Fred Krieger on koos olnud alates 2005. aastast. Juba mitu aastat tagasi äratas Maarja-Liisi sõrmes kontserdil säranud sõrmus kuulujutte nende kihlumise kohta, ent kihlumisuudist pole siiani välja hõigatud, rääkimata abieluranda sõudmisest. Maarja on sõnanud ajakirjale Kroonika suhte teemal antud intervjuus, et tema jaoks pole abielu oluline. Sellest hoolimata on ta siiski jõudnud mõelda, et ta sooviks ägedaid pulmi kuskil välismaal.

Gerli Padar ja Martin Parmas

Gerli Padari ja tema tantsijast kallima Martin Parmase kihlusest möödub tänavu juba 5 aastat. “Küll need pulmad ka tulevad. Fakt on see, et eks ma Gerli ära pean võtma,” kinnitas Martin kevadel Kroonikale antud intervjuus. “Meie kalendrid pole seda päeva lihtsalt ära veel mahutada suutnud, kuid see tuleb.” Gerlil on varasemast abielust tütar Amanda Rebecca, keda ta koos Martiniga kasvatab. 25. augustil 2014 sündis noortel ka ühine tütar Camilla Miranda.

Tütar Rebeccat ja kevadel sündinud pisipoeg Richardit kasvatav paar pole samuti veel sõlme sidunud. Kunagises intervjuus vastas Koit Publiku küsimusele, et ta on spontaanne tüüp ning pikalt ette sellest ei teataks nii ehk naa. “Vaatame seda asja,” mõtiskles ta “millal” küsimuse peale.

Heidy Purga ja Jaanus Rohumaa

Lavastaja ja näitleja Jaanus Rohumaa ning Riigikogu liige Heidy Purga on armuõnne nautinud juba aastast 2009, kuid oma liitu pole jätkuvalt ametlikuks tehtud. Paari perre sündis 2012. aastal poeg Villiam ning Jaanusel on ka varasemast abielust kaks tütart Emili ja Mia Maria.

Menusaated “Meie aasta Siberis”, “Meie aasta Hiinas” ja “Meie aasta Austraalias” tootnud paar on jõudnud oma tegemistega erinevate aastate jooksul korduvalt teletoppi. Eestlaste südamesse puges paar oma siiruse ja lõbusate seikluste kajastamise kaudu. Nende peres kasvavad 2009. aastal sündinud kaksikud poisid Andres ja Kristjan.

Getter Jaani ja Ott-Sander Palm

Anne Veski plaadi esitlus kontsert Glorias

2011. aastal Kanal 2 saates “Tantsud tähtedega” pööraselt alanud lauljatar Getter Jaani ja Ott-Sander Palmi suhtest on kasvanud stabiilne ja õnnelik kooselu. “Minu tunded pole koos oldud aja jooksul grammigi vähenenud, vaid kõik on üksnes paremaks läinud,” õhkas Getter 2013. aastal Kroonikale. “Pulmad on ilusad ja ega need vist ka tulemata jää,” ütles Ott, kes mainis veel ära, et Getteri isa on ju Eesti parim pulmaisa. “Kõik tuleb siis, kui on õige aeg”
Evelin Ilves ja Siim Rikker

Toomas Hendrik Ilves leidis pärast abielu lahutamist endale kiirelt uue abikaasa Ieva ning ka Evelin ei jäänud kauaks pikalt norutama. Lõõtsapillimängija Siim Riikkeriga on naine koos askeldanud juba paar aastat — teineteise seltsis väisatakse kultuurisündmusi, reisitakse Kambodžas ja tänavu suvel avati ühiselt ka Hiiumaal kodurestoran Roog. Ei Siim ega Evelin pole oma suhet kunagi avalikult kommenteerinud, ent kõrvalvaatajatele paistab sellest hoolimata, et tegemist on hingesugulastega, kes võiksid juba oma liidu ametlikuks teha.

Karl-Erik Taukar ja Kerli Kivilaan
Muusikud Karl-Erik Taukar ja Kerli Kivilaan

Kuluaarides sahistati pikka aega, et Karl-Erik Taukari süda kuulub lauljatar Kerli Kivilaanele ning telesaate 3. hooaja finaalsõu ajal tuli paar viimaks ka avalikkuse ette. Noored on vankumatult koos olnud juba viimased kolm aastat ja tänavu suvel liitus nende perega ka imearmas kokkerspanjel Bert. Taukar on Naistelehele öelnud, et suhtub pereloomise mõttesse tõsiselt ja arvab, et iga asi peaks tulema omal ajal: “Üldse peaksid kõik inimesed laste saamisse hoopis tõsisemalt suhtuma. Mitte, et ma tahaksin, et meil vähem lapsi sünniks, aga nad peaksid olema väga tahetud ja armastatud.”

2015. aasta veebruarikuus ajakirjanik Priit Simsonist lahutanud poliitik Kadri Simson leidis õigepea uue armastuse ärimees Teet Soormi näol. “Enne Teeduga kohtumist olin ma kurb ja nüüd olen õnnelik, nii et kahtlemata on elu mu vastu lahke olnud. Kui erinevust otsida, siis kurval ajal ma nutsin palju ja naersin harva, aga nüüd naeratan ja naeran kogu aeg, viimast nutmist enam ei mäletagi,” sõnas Kadri möödunud suvel ajakirjale Naisteleht. Juba pikemat aega on paari ümber ringlenud ka pulmakõlakad, mis loodetavasti varsti reaalsuseks saavad.