1. Mariah Carey


Lauljanna Mariah Carey sai endiselt kihlatult James Packerilt 35-karaadise teemantiga sõrmuse, mille väärtus oli 10 miljonit dollarit. Carey ja Packer teatasid oma kihlusest 21. jaanuaril 2016. aastal, kuid juba oktoobris teatati kihluse lõpust.

2. Kim Kardashian


Telestaar Kim Kardashiani 15-karaadine teematsõrmus oli väärt 8 ja pool miljonit dollarit. Abikaasa Kanye Westilt saadud sõrmus rööviti relva ähvardusel Pariisis. Sõrmusega asendas West oma algselt antud kihlasõrmuse.

3. Beyonce


Lauljanna sai oma 18-karaadise teemanti abikaasa Jay-Z'lt. Sõrmus on väärt 5 miljonit dollarit. Paar on abielus alates 2008. aastast.

4. Paris Hilton


Paris Hilton sai endiselt kihlatult Paris Latsiselt 24-karaadise teemanti. Sõrmuse hind oli üle 4 miljoni dollari. Kihlus katkestati ja sõrmus müüdi maha, et aidata Katrina orkaanis kannatanuid.

5. Jennifer Lopez


Laulja ja näitleja Jennifer Lopezi endine kallim Marc Anthony kinkis armastatud naisele 8,5-karaadise sõrmuse, mis oli 4 miljonit dollarit väärt. Paar läks lahku peale 10 aastat kestnud abielu.

6. Elizabeth Taylor


Abikaasa Richard Burton kinkis Elizabeth Taylori sõrmusega, millel oli üle 33 karaadi. 2011. aastal müüdi sõrmus pea 9 miljoni dollari eest.

7. Meghan Markle


Prints Harry küsis 2017. aastal oma kaasa Meghan Markle'i kätt sõrmusega, mille oli ise disaininud. Sõrmusele oli lisatud kaks printsess Dianale kuulunud kivi.

8. Hailey Bieber


Suvel kuulutasid oma kihlumist laulja Justin Bieber ja modell Hailey Bieber. Bieber kinkis kallimale sõrmuse, mille hind on pea kaks miljonit eurot.

9. Melania Trump


USA president Donald Trump kinkis oma naisele Melaniale kihluse puhul 25-karaadise kivi, mille hind ulatub 3 miljoni dollarini.

10. Anna Kournikova


Tennisist Anna Kournikova sai kauaaegselt kallimalt Enrique Iglesiaselt kihlusel 11-karaadise sõrmuse, mille väärtus on erinevatel andmetel kaks ja pool miljonit dollarit või veidi üle 5 miljoni dollari.

Allikad: Four Mine, Money Inc, How What Where, Elite Readers