1. Robert Downey Jr.

Näitleja ja laulja Robert Downey Jr. on 174 cm pikk ja tihti kannab seetõttu ka väikse kontsaga kingi. "The Avengers" kaasstaarid tegid näitleja pikkuse üle nalja kui asendasid tema võtteplatsi tooli mini versiooniga. Õnneks ta solvunud ja jagas nalja isegi oma fännidega.

2. Kate Middleton

Hertsoginna Kate Middleton on 178 cm pikk, mistõttu kõrgub ta paljude oma vestluspartnerite kohal. Pole kahtlustki, et oma saleda figuuriga annab pikkus Middletonile ideaalse modellimõõdu.

3. Daniel Radcliffe

Näitleja Daniel Radcliffe on 167,6 cm pikk. Kui näitlejale tema pikkust mainitud on, on ta ise nalja visanud, et seisab tegelikult kaugemal kui vestluspartner arvab.

4. Taylor Swift

Laulja Taylor Swift on veidi üle 180 cm pikk. Õnneks on laulja kõrvale jagunud piisavalt pikki mehi, et mitte kõigi meeste "pealagedega tuttav olla".

5. Shakira

Lauljanna Shakira on vaid 149 cm pikk. See näitab väga selgelt, et tema puusad... ei ole kõrged. Shakira on tunnistanud, et on soovinud olla pikem ja oma kehaga rahulolematus on lauljanna isegi psühholoogilise abini viinud.

6. Laura Prepon


Tuntud näitleja on 178 cm pikk. Silmapaistev pikkus tõstis ta esile juba osaledes telesarjas "Kuumad 70ndad". Mila Kunisega kõrvuti näideldes olid naiste pikkused suhtelised aimatavad.

7. Bruno Mars


Laulja Bruno Mars on oodatust palju väiksem, vaid 165 cm pikk. Väidetavalt kannab mees palju mütse, et pikem tunduda.

8. Nicole Kidman


Näitleja Nicole Kidman kõrgub veidi üle 180 cm pikkuse tornina isegi natuke üle oma abikaasa. Mõne cm-pikkune vahe poleks nii märgatav kui näitlejannale nii väga kontse ei meeldiks kanda.

9. Kylie Minogue


Lauljanna Kylie Minogue on vaid 152 cm pikk. Väike kasv on jäänud silma mitmetel piltidel, kus Minogue kõrval tunduvad olema ebainimlikult pikad mehed.

10. Blake Shelton