Liina ja Mihkel Raud



Mihkel Raua abikaasa ja laste ema Liina Raud tunnistas 2014. aasta kevadel LP-le antud intervjuus, et armus oma tulevasse kaasasse sealsamas, keset intervjuud, telestuudio punasel diivanil.

"Enne seda hetke ei olnud meie vahel midagi, kõik juhtus just seal, punasel diivanil," kinnitas Liina naerdes. Saate meeskonnaliikmed on öelnud, et Mihkli ja Liina kehakeel ning nendevaheline keemia olid sedavõrd selged, et üksteisele otsa vaadates küsiti suuril silmil: "Mis praegu toimub?"

Liis Lass

Liis Lass ja Ants Martin Vahur

Seltskonnadaami Liis Lassi nimekaimust Linnateatri näitlejanna, võttis osa ka TV3 menusaate "Su nägu kõlab tuttavalt" viiendast hooajast, leidis võtteplatsilt armastuse filmi- ja teleoperaatori Ants Martin Vahuriga.

Noored kohtusid 2014. aastal müstika- ja õudusfilmi "Musta Alpinisti" esimesel võtteperioodil Siberis ning hiljem toimunud kordusvõtete ajaks oli paar juba kokku kolinud.



Siret Kotka-Repinski ja Martin Repinski



See oli 2015. aasta lõpp, kui hakkasid liikuma jutud, et keskerakondlasest riigikogulane Siret Kotka on lähedastes suhetes rahvasaadikust maaettevõtja, Konju kitsefarmi omaniku Martin Repinskiga. Kumbki toona suhet ei kinnitanud, ent 2016. aasta presidendi vastuvõtule 24. veebruaril saabus Siret juba Martini käevangus.

Mullu kevadel sõudis paar abieluranda ja oktoobri alguses sündis nende esiklaps, kellele pandi nimeks Morgan.

Otsesaate "Foorum" ERR-i neljandas stuudios.

Andres Herkel ja Külliki Kübarsepp

Augusti keskpaigas lahvatas skandaal, et riigikogu liige ja Vabaerakonna esimees Andres Herkel saab koos rahvasaadiku ja erakonnakaaslase Külliki Kübarsepaga lapse.

"See ei ole afäär, vaid teadlik otsus," kommenteeris Herkel uudist Õhtulehele. "Õnne võib soovida siis, kui kõik läheb hästi. Aga kinnitan, et tegu oli täiesti teadliku otsusega," ütles Herkel.

Mis puudutab tema abielu, siis tunnistas Herkel, et sellega on probleeme ja olukorra lahendamiseks on astutud samme. Tema abikaasa ja poeg olevat aga uudisest teadlikud.

Marii Karell EFTA

Marii Karell ja Siim Männik

Endine "Radari" peatoimetaja Marii Karell, kes asus hiljuti tööle Geeniuse portaalide peatoimetajana, saabus 2015. aasta sügisel Kanal 2 peole käsikäes saate toonase tegevprodutsendi Siim Männikuga. Paar abiellus tänavu jaanuaris.

Anna ja Kristjan Pihl

Noorte ajakirjanike vahel süttis säde 2016. aastal, kui Eesti Ekspressis töötanud Kristjan Pihl suundus "Pealtnägija" eetrisse.

Anna ja Kristjan kihlusid eelmise aasta 31. mail. "See oli väga ilus, romantiline ja eriline hetk, mis tuli mulle tõelise üllatusena," rääkis Anna toona Kroonikale. Augusti alguses sõudis paar abieluranda.

Grete Lõbu ja Margus Saar

Ka selle paari armulugu sai alguse telemajast, kui Lõbu toimetas saadet "Tunnel". Lõbu ja Saar on koos olnud juba aastaid ning nende peres kasvavad tütred Sofia Margaret ja Anna Magdaleena.

Grete Lõbu on Õhtulehele antud intervjuus rääkinud, et teda ja Saart seob televisioon väga tugevasti ning nad võivad omavahel tunde neil teemadel rääkida.

Grete Klein ja Ergo Kuld

Möödunud aasta aprillis sahistati, et "Padjaklubi" täht Grete Klein vahetas oma politseinikust kallima teleseriaali produtsendi Ergo Kulla vastu välja. Esialgu hoiti tunded vaka all, kuid kevade lõpuks oli Klein valmis teda ka ise tutvustama.

Näitlejatar ütles varem "Seitsmeste uudiste" stuudios, et ta ei soovi lahkuminekut ega uut suhet kommenteerida, kuna ta üritab eraelu puudutavat privaatsena hoida.

Nüüdseks punub paar ka ühist pesa ja end on sisse sätitud uues elamises Tallinnas, kuid millises linnaosas täpsemalt – seda ei saa nad avaldada!

"Kuna minu elukaaslane on teenagerite iidol ja kui nad saaksid teada, kus ta elab, läheks me elu põrguks," viskas Ergo nalja.

Evelin Samuel-Randvere ja Joel Randvere

Kaks suve tagasi Raplamaa vaiksel taluverandal abiellunud Evelin Samuel ja Johan Randvere tundsid enne püha liidu sõlmimist teineteist kaks ja pool aastat. Paar sai tuttavaks Padisel suvisel vabaõhukontserdil. Juhuse tahtel saatis Johan Evelini esinemist klaveril ja sealt saigi tutvus alguse.

Lauljatar kinnitas äsja Kroonikale rõõmusõnumit, et perre on oodata esimest ühist last: "Tõepoolest kinnitan lapse tulekut, kuid pikemalt ei soovi sel teemal peatuda." Täpsustab vaid, et laps peaks ilmavalgust nägema uue aasta alguses.

Evelin on abielus teist korda, eelmisest liidust on tal kaks poega, Oskar ja Torsten.

Märt Pius ja Saara Kadak

Saara Kadak ja Märt Pius

Näitlejatepaar Märt Piusi ja Saara Kadaku vahel lahvatas armuleek menusarja "Nullpunkt" võtetel aastal 2014.

"See oli armastus tööpostil! Meie vahel hakkas asi arenema peale filmi valmimist, seni tegime tööd nagu kaks näitlejat. Ju siis olime mõlemad oma eludega seal maal, et suhe sai võimalikuks ja uued väravad võisid areneda," meenutas Saara paar aastat tagasi ajakirja Sensa veergudel.

Toona elas ja töötas Saara Rakveres, Märt aga Tallinnas, mistõttu oli kahe linna vahel edasi-tagasi sõitmine näitlejatari sõnul päris keeruline: "Kohtusime nädalavahetuseti, aga nüüd on tore aeg, sest oleme just kokku kolinud," rõõmustab ta.

Saara Kadak ja Märt Pius kihlusid 2016. aastal suvel ning aasta hiljem sündis Pelgulinna sünnitusmajas nende perre tütar, kes sai nimeks Susanna.