Selliseks meigiks kulus Johnny Deppil iga päev vähemalt 3 tundi meigitoolis. Aga peab tõdema, et nii see kui muud üli meigirikkad rollid on Johnny Deppi meile nii ajju söövitanud, et tahaks küsida nagu Jarek Kasar kunagi: "Kellele ei meeldiks Johnny Depp!"

Kujumuutva ja üleni sinise Mystique'i roll nõudis endiselt Victoria's Secreti modellilt palju, sest tema ainsaks kehakatteks olid vaid tillukesed püksikud.

Mäletate, milline on selle filmi alguses peategelane Brat Piti kehastuses? Pisike vanaätt hakkas filmi edenedes küll üha noorenema, kuid meik tegi ta alguses täiesti äratundmatuks!

Grinchi tegelaskuju loomine võttis iga päev 4 tundi Jim Carrey elust ja seda 5 kuud jutti.

Ron Perlmani meigikunstnik poetas meediale filmi tegemise ajal, et Hellboy kuju loomise juures oli kõige tähtsam roll näole lisatavatel juppidel. Ning tõsi ta on - sarved ja muud õudused pole küll inimnäo loomulik osa! Põhimõtteliselt jäi meigivabaks üknes Perlmani alahuul.

Mitmeid tunde pidi meigitoolis veetma ka Benicio Del Toro, et saada endale näkku palju karvu ja muud sodi, mis teda hundilaadseks tegema pidi. Lisada juurde veel tema enda pahelised näojooned ja voila!

Kui eelmised tegelased on olnud peamiselt kollid ja koletised, siis Robin Williams pidi kehastama hoopis sümpaatset vanaprouat. See võttis igal võttepäeval aega vähemalt 4,5 tundi, kuid mitmed pälvitud auhinnad leevendasid ilmselt Williamsi piinu.

Mitte nii tuntud kui eelpool toodud filmid, ent seda kurioossem - "Valged tšikid" peategelased on tegelikult afroameeriklastest vennad Marlon ja Shawn. Nende ümbermuutmine võttis aega vähemalt 7 tundi iga päev. Jube!

Harry Potteri saaga inetuim tegelane, Lord Voldemort, oli teatavasti üks peaaegu ilma ninata tegelane. Kuna Ralph Fiennes on aga täiesti arvestatava ninaga meesterahvas, pidi ta veetma iga päev pea 3 tundi meigitoolis, et muutuda "kõigi aegade kõige kurjemaks võluriks".

Ei midagi pealtnäha drastilist, kuid ometi pidi Mike Myers suuri piinu üle elama, et muutuda kuulsaks seksistlikuks paroodiaspiooniks Austin Powersiks.