Charlie Sheen tunnistas 17. novembril 2015, et ta on HIV-positiivne. Kuulduste kohaselt nakatus näitleja viirusesse juba mitu aastat varem, kuid üritas seda nii oma kallimate kui ka avalikkuse eest varjata.

Ozzy Osbourne’i poeg Jack Osbourne sai kõigest kolm nädalat pärast oma esimese lapse sündi teada, et põeb polüskleroosi, mis tähendab, et keha immuunsussüsteem ründab pea- ja seljaaju, tekitades lihaste kontrollimatust ja häireid nägemises, tasakaalus ja teisteski meeltes. Samuti võib haige kogeda ulatuslikku tuimust jäsemetes.

Sellepärast polegi Missy Elliotist viimasel ajal midagi kuulda olnud, et ta võitleb raske haigusega, milleks on ravimatu Graves’i sündroom. Tegu on autoimmuunsushaigusega, mis seisneb väsimuses, struumades ja nägemisprobleemides. Erinevate meediaväljaannete andmeil oli ta vahepeal lausa nii haige, et ei suutnud kirjutada ega autoga sõita.

Kuigi pealtnäha pole David Beckhamil midagi viga, siis tegelikult kannatab ta obsessiiv-kompulsiivse häire ja Tourette’i sündroomi all. See tähendab, et kinnisideed asjade ebanormaalsest organiseeritusest ning sundkäitumine jälitavad Beckhamit kõikjal, tekitades paanikahäireid ja suurt ebakindlust.

Michael J. Foxil diagnoositi Parkinsoni tõbi juba 1991.aastal, kui ta oli kõigest 30-aastane, kuid maailmameediasse jõudis info alles 7 aastat hiljem. Tavaliselt esineb see tõbi üle 50-aastastel inimestel ja seisneb koordinatsiooni- ja liikumishäiretes ning kontrollimatutes tõmblushoogudes, mis ajapikku üha tihemini tunda annavad.

2002. aastal diagnoositi sekspomm Pamela Andersonil C-hepatiit, mille ta sai eksabikaasa Tommy Lee’ga puhastamata tätoveerimisnõela jagamisest. C-hepatiit on viirushaigus, mis võib lõppstaadiumis lõppeda maksatsirroosiga.

Pealtnäha veatu välimusega Kim Kardashian põeb ravimatut ja väga ebaesteetilist nahahaigust psoriaasi, mis seisneb punetavates ja pakitsevates põletikukolletes, mis aeg-ajalt ägenevad.

Laulja Nick Jonas põeb juba 13-aastasest saadik suhkruhaigust, mistõttu peab ta end igapäevaselt insuliiniga süstima ning ranget toitumiskava järgima.

Selena Gomezil diagnoositi 2013. aasta lõpus luupus, mis sundis teda toona tühistama mitmeid kontserttuure Austraalias ja Aasias. Kuigi tõbi pole eluohtlik, põhjustab see olukorda, kus keha immuunsussüsteem ründab keha terveid kudesid ning muudab väga vastuvõtlikuks erinevatele viirustele. Õnneks on haigust võimalik ravimitega kontrolli all hoida.

Lil Wayne viidi 2013.aastal haiglasse ja meedia spekuleeris kõike alates ravimite ja narkootikumide üledoosist lõpetades epilepsiaga. Pärast haiglaravilt naasmist tunnistas räppar, et põeb tõepoolest epilepsiat juba pikka aega ja on seda lihtsalt edukalt avalikkuse eest varjanud.

Toni Braxtonil on aastate jooksul diagnoositud hulgaliselt erinevaid tervisehädasid — pärast 2003. aastal Broadway etendusel kokku kukkumist avastati tal südame sisekesta põletik ja mitmeid veresoonkonna probleeme. Ja nagu seda oleks veel vähe, siis põeb ta luupust.

2012 .aastal diagnoositi Mariah Carey eksmehel Nick Cannonil neerupuudlikkus, kuid hiljem selgus, et temalgi on harvaesinev luupuse vorm, mis põhjustab südameprobleeme ja veretrombe.


Legendaarne korvpallur Magic Johnson põeb juba pea veerand sajandit HI-viirust, ent on suutnud seda erinevate ravimite koostoimel kontrolli all hoida. Ta on ühtlasi üks tuntumaid selle viiruse kandjaid, kes siiani veel elavate kirjas.