Kadri Kõusaare perekond täienes 20. septembril teise lapse näol. Kadri ja Martin Browni peres kasvab juba poeg Maximilian, kes nüüd tähtsalt suure venna rolli täidab. Paari esimene poeg sündis 2014. aastal ning nüüd kahe aasta vanuselt on ta vanemaks vennaks pisikesele Sebastian Frederickile.

Lauljatar Hanna-Liina Võsa ja tema elukaaslane Christer Saaliste teatasid 29. septembril oma esiklapse sünnist. Paar tervitas siia ilma väikemeest, kellele pandi nimeks Otto Eliel. Kui oma eesnime sai vastupanuliikumise päeval sündinud poiss kunagise vastupanuliikumise juhi Otto Tiefi järgi, siis Elieli nimi oli jäänud Hanna-Liinale silma aga Helsingis Mannerheimi tänaval jalutades, kus on sellenimeline bussipeatus.

Muusik Stig Rästa ja tema kallim Karina Vesman said möödunud sügisel esimest korda lapsevanemateks. Paarile sündis oktoobris tütar, kes sai endale imekauni nime — Lumi.

Kanal 2 särav saatejuht Elo Mõttus-Leppik ja vandeadvokaat Indrek Leppik teatasid mullu rõõmsat uudist, et nende pere sai ühe liikme võrra rikkamaks. 14. novembril nägi ilmavalgust pisike poiss, kellele pandi nimeks Martin Indrek.

Uus tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski ning tema abikaasa Triinu panid oma 23. novembril sündinud tütrekesele nimeks Marta. “Ilus nimi igas keeles ning pealegi kõlavad Artur (Jevgeni ja Triinu kaheaastane poeg — toim.) ja Marta ju kenasti kokku,” sõnas Jevgeni.

Toomas Hendrik ja Ieva Ilvese perre sündis 28. novembri varahommikul poeg, kellele andi nimeks Hans Hendrik. Nimel Hans on president Ilvese suguvõsas tähendus — tema vanaonu, ema kasuisa vend Hans Rebane oli 1927.-28. aastal Eesti Vabariigi välisminister.

Laulja Liisi Koikson ja tema rootslasest elukaaslane Christian Harrysson said möödunud aastalõpul tütrekese vanemateks. Ajakirja Anne & Still andmete kohaselt on nüüd väike piiga saanud endale ka lihtsa ja ilusa nime — Ella.

Detsembri lõpus rõõmustas menusarja “Padjaklubi” fänne uudis, et sarjast Mariana tuntud Katariina Ratasepa pere sai pisipoja näol lisa. Kuna perekond ootas, et sünnib tütarlaps, polnud toona neil ühtki nimevarianti veel välja käia, ent paar nädalat hiljem sai mure lahendatud. “Värske inimene sai lõpuks ametikult nime. Ja kaks poega on ikka tõesti märksa rohkem kui üks poeg — Joonas ja Rudolf Mattias,” teatas Katariina sotsiaalmeedia vahendusel, et teise poja nimeks sai Joonas.

Ekspeaminister Taavi Rõivase jaoks võis lõppenud aasta töises plaanis pisut pitsitav olla, kuid eraelus saatsid teda ainult positiivsed sündmused. 29. detsembril nägi ilmavalgust tema ja lauljatar Luisa Värgi poeg, kes sai endale nimeks Herman.

Olümpiasangar Erika Salumäe tütar Shanti ja tema abikaasa Gowri Grand Uustalu võtsid uue aasta vastu uue ilmakodaniku seltsis. Tais Phuketi haiglas sündinud tüdruk nägi ilmavalgust 31. detsembril ja nimeks pandi talle Neytiri Grand Uustalu.

6. jaanuari hommikul, sai dirigent Veronika Portsmuthi ja elukaaslase Ants Lusti pere lisa pisikese noormehe näol. Paar mõtles ja otsis õiget nime pikalt, ent lõpuks jõuti konsensuseni ja poja nimeks sai — Leif Erik Johann Lusti. Uhke isa tõdes, et täiusliku nime leidmine nõudis suurt tööd: “Protsess kujutas endast kultuurikihtidest läbikaevamist. Loodetavasti on tal suured avastused ees, nagu nimest võib välja lugeda.” Ühtlasi avastas Ants andmebaasidest uurides, et Leifi-nimelisi inimesi on Eestis vähem kui viis, seega leiti, et teatud unikaalsusaspekt on olemas ja nimi pole kõlaltki liiga võõras.

Jaanuaris kuulutas Baruto ehk Kaido Höövelson sotsiaalmeedia vahendusel rõõmusõnumit — endine sumomaadleja ja tema abikaasa Elena perekonda lisandus poeg. “Vägilane on sündinud. Suurele mehele suur nimi, Taar Höövelson. Tuletatud siis Taara jumala nimest,” hõiskas värske isa.

Näitlejapaari Saara Kadaku ja Märt Piusi 25. märtsil sündinud tütreke on saanud endale kauni nime Susanna, mille vanemad koos välja valisid ja mis klapib peale kõige muu ka suurepäraselt ema nimega.

Ärihaidest armastajapaar Jaan Toots ja Eve Kirs panid oma veebruari alguses sündinud tütrele kuninglikult väärika nime, milleks sai Elisabet.

Eurovisionil Eestit esindav Koit Toome ja tema jumestuskunstnikust elukaaslane Kaia Triisa, kes 15. aprillil tõi ilmale nende teise lapse, panid pojale nimeks Richard! "Nimi oli olemas veel enne poisi sündi," seletas Koit Kroonikale, et see meeldis neile kohe ja isegi mitmed nende tuttavad pakkusid just seda nime.