1. Forbesi kalkulatsioonide kohaselt osutus vahemikus juuni 2012 kuni juuni 2013 kõige rohkem teenivaks paariks taas superstaar-perekond Beyoncé ja Jay-Z, kes on ka iseseisvalt võttes oma sissetulekutelt analoogiliste edetabelite tipus.

Jay-Z viimane album saavutas kiiresti plaatinastaatuse ja maailmaturnee tõi talle sisse 1,4 miljonit dollarit ühe esinemise pealt Ameerikas. Beyoncé võttis pärast paari esiklapse sündi mõneks ajaks küll aja maha, kuid rahaveskid jahvatasid edasi ning tema "Mrs. Carter" turnee tõi talle sisse ümmarguselt 2 miljonit dollarit etteaste eest. Lisaks lõi plaadifirma omanikust Jay-Z hijuti oma spordiagentuuri ning Beyoncé'le kuulub muuhulgas oma rõiva- ja parfüümibränd ning lepingud H&Mi, L'Oreali ja Tommy Hilfigeriga. Lisaks veel filmirollid!

International Business Times on läinud koguni niikaugele, et nimetas paari muusikaajaloo esimeseks miljardipaariks.

Forbes'i hinnang: 95 miljonit dollarit

2. Edetabeli teisel kohal on ameerika jalgpallur Tom Brady ning maailma enimteeniv modell, brasiillanna Gisele Bündchen. Nagu ka esipaar, on Brady ja Bündchen kasutanud kuulsust, et oma sissetulekuid veelgi suurendada. Brady teenis lisaks hiljutisele 30-miljonilisele lepingule oma meeskonnalt veel Uggsi ja Under Armor reklaamnäoks olemiselt, Bündchen aga Brasiilia plätufirma Grendene pealt, mille osanik ta on.

Forbesi hinnang: 80 miljonit dollarit

3. Kolmas enimteeniv paar on näitlejad ja heategijad Angelina Jolie ja Brad Pitt. Erinevalt kahest esimesest paarist ei ole neil oma kuulsuse ümber ehitatud ärisid ja suurem osa nende sissetulekutest on tasud filmirollide eest. Siiski tegi Pitt eelmisel aastal 7-miljonilise kampaania Chanel nr. 5 parfüümile. Pärast rinnaeemaldusoperatsiooni on ka Jolie "mängus" tagasi ja ees ootab mitu filmi.

Forbesi hinnang: 50 miljonit dollarit

Forbesi kalkulatsioonid põhinevad produtsentide, agentide, mänedžeride ja teiste ekspertide hinnangutel. Arvesse ei ole võetud makse ja agentuuritasusid ega muid kulusid.