1. Toomas Hendrik ja Ieva Ilves

Ei saa me läbi vabariigi esipaarita. Niipea, mil Toomas Hendrikut nähti Riias salapärase sõbrannaga lõunatamas, sahistati, et küllap on tegu uue pruudiga. Sahistajatel oli õigus ning veidi pärast lahutust Evelin Ilvesest kinnitati Ieva ja presidendi suhet. Juba detsembris kihluti ning 2016. aasta jaanuari alguses sõlmiti Jumala palge ees igavene liit.

2. Oleg Ossinovski ja Anastasija Udalova

Suurärimees ning Jevgeni Ossinovski isa Olegi eraelu tuli avalikkuse ette, kui kohtusse jõudis tema ja Irina Osinovskaja lahutusvaidlus. Irina ja Oleg olid abielus 33 aastat, kasvatasid üles kaks last, kellest esimene, Jevgeni, sündis paaril juba ülikoolipäevlil. Võitmatu tandemina tundunud paar vandus alla aga Olegi truudusetusele ning mees naudib elurõõme 26-aastase Anastasijaga. Anastasija Udalova oli kihlatud Läti seimisaadiku Andrejs Elksninšiga.

3. Mailis Reps ja Agris Repšs

Mailis ja Agris abiellusid juba üle kümne aasta tagasi ning paar kasvatab viit last. Agris teenib leiba vandeadvokaadina büroos Sorainen ning tegutseb Riias. Tundub, et visiitabielu paarile passib, sest õnnelik kooselu näib õitsvat vahemaast hoolimata!

4. Kaie Kõrb ja Viesturs Jansons

Priimabaleriin Kaie Kõrb leidis armastuse teatrilavalt. Kuigi Kaie ja Viesturs olid pikalt partnerid nii laval kui elus, unistas paar üle kõige lapsevanemate rollist. Kui Kaiel täitus 46 eluaastat, saigi ta kaksikutest poiste emaks. Oma armastatu kohta on öelnud Kaie Kõrb Õhtulehe intervjuus järgnevad sõnad: "Meis on palju ühist, väga paljud maitsed ja mõtted lähevad kokku. Oleme mõlemad tulemärgis sündinud, süttime kiiresti ja ka kustume ruttu."