1. Evelin Ilves
Iga aasta 24. veebruari põletavaim küsimus on, mida kannab Evelin Ilves. Juba teist aastat on naine kandnud kaunist valget kleiti, sel aastal lausa enda stiliseeritut, mis avalikkuse ja stilistide heakskiidu pälvinud: jätka valge värvi vaimus, Evelin! Sa oled suurepäraseks eeskujuks kleidipelglikele naistele, tõestamaks, et õige värvivalik on juba pool võitu! 

2. Kristiina Ojuland
Muidu käekottidega kõneainet pakkuv Kristiina Ojuland söövitas eestlaste mällu selle aasta 24. veebruaril Beatrice'i loomingut kandes kustumatu vaatepildi. 

3. Tanja Mihhailova
Kuigi Tanja Eurovisioni- ja Eesti Laulu kostüüm sai palju kriitikat, leidis tema Kopenhaageni raekojas vastuvõtul kantud Kristina Viirpalu merineitsikleit vastukaaluks palju armastajaid ja imetlejaid.

4. Karmen Pedaru
2012. aasta detsebris väikses ringis Roomas abiellunud Karmen Pedaru, kes registreerimisel kandis vaid Yves Saint Laurenti pükskostüümi, pidas jaanuaris Ibizal maha teisegi pulmapeo, kuhu Francesco Scognamiglio loodud pruutkleidi ka selga tõmbas. Julgelt läbipaistev kelit ei jäänud kellelgi märkamata ega unune ilmselt ka nii pea.

5. Birgit Õigemeel

Noorte seas on popp kombinatsioon teksad ja topp, kuid east hoolimata armastab Birgit väga oma kaunist figuuri ja jalgu näidata ka kleitides, mis võiks julgustada teisigi temaealisi ja noori kauneid naisi sama tegema. Kuigi eeskujulikke ja inspireerivaid naisi on teisigi, meenub kaunitele kleitidele mõeldes esimeste seas kohe Birgit! Birgit Õigemeele kuulsaim kleit on kahtlemata 2013. aasta Eurovisioniks Malmös loodud Karolin Kuusiku teos, mida Nele-Liis Vaiksoo ka näosaates parodeerides kasutas.