Anna ja Allar Levandi

Anna ja Allar Levandi, keda tihti kohtab avalikel üritustel, on oma õnne ja rõõmu, aga ka kurbust ja raskusi, alati meediaga jaganud. Seda tegid nad ka 2013. aasta jaanuari alguses, kui Anna Levandi rääkis, et tema 23-aastasel pojal Andersil, kes pole kunagi haige olnud ega koolist puudunud, on väga raske haigus, mis avastati viimases staadiumis. "Nüüd ei ole midagi muud teha, kui ainult võidelda," sõnas ta toona. Mais teatas Anna, et haigus sai seljatatud ning pere ja poeg võitlesid viimse hingetõmbeni.

Ester ja Üllar Jörberg

Jörbergi-tandem on hea näide paarist, kus naine on kael ja mees on pea ehk üks ei saa ilma teiseta. Alati ausate väljaütlemistega Ester ning üdini siiraste emotsioonidega Üllar pole meedia eest oma pead peitu pannud ega ilustanud täbaraid olukordi - kas või siis, kui Üllar Frankfurdi lennujaamas ära kadus ning hiljem teda insult tabas. Nad on koos läbi käinud tulest ja veest ning Ester on oma kuulsa, lavalaudu teeniva mehe kõrvale jäänud nii halvas kui ka heas. Ja muidugi ka vastupidi!

Ariel ja Eri Klas

Ariel ja Eri Klas on abielus 1992. aastast ning seda küll igaveseks. Tugev paar on teineteise kõrval olnud iga õnnetuse ning rõõmusõnumi ajal. Eri Klasile, kes on üle elanud mitu mikroinsulti, on Ariel tõeliseks kaaslannaks, nii hea kui ka halvas.

Signe ja Kalju Kivi

Võib öelda, et Vabariigi kõige pilkupüüdvam ning stiilsem abielupaar ei jää mitte ühelgi vastuvõtul või avalikul üritusel kellelegi kahe silma vahele. Proua Kivil, kes aastaid oli EKA rekror, on olnud oma karjääri jooksul nii paremaid kui ka raskemaid aegu. Näiteks, kui talle umbusaldust avaldati.

Ingrid ja Arnold Rüütel

Presidendipaar, kes kuuluvad kokku nagu paar sokke, on abielus olnud aastakümneid. Kuigi presidentuuri ajal lagunes Toomas Hendrik ja Evelin Ilvese abielu, jäi Rüütlite oma vankumatuks. Kuigi ka Arnoldi presidentuuri ajal oli avalikke skandaale, nagu nende lastelaste Kadrioru lossis pidutsemised, ei lõhkunud nende abielu miski.