Evelin Int-Lambot ja Toomas-Hendrik Ilves

Kuigi tänaseks on presidendipaari kunagine kirglik suhe pealtnäha lahtunud, päädides eelmisel suvel lahvatanud skandaaliga Evelini avalikust üleaisalöömisest juhusliku playboy'ga, on Evelini ja Toomase romaan kindlasti suurte, aga vaieldamatult ka paheliselt alanud armastuslugude killast.

Nende kohtumisest Tartu korporatsioonipeol aastal 1997 kuni abiellumiseni aastal 2004 kulus seitse piinarikast aastat, mille Evelin pärast Toomase lahutust abikaasast ja laste emast Merry Bullockist lõpuks Õhtulehele selliste sõnadega kokku võttis: “See on nüüd õnneks möödas!” Ka Evelin ise oli abielus, kuid see ei takistanud neil järgi juba pärast paari tundi tutvust Tartu linna peal käsikäes ringi käia ja põõsa varjus kohtumast.

Kati ja Jaan Toots

Hoolimata sellest, et eelmise aastani seaduslikult abielus Kersti ja Jaan Toots olid alles teel kokkuleppele lahutuse teemal, tähistasid Kati ja Jaan mullu märtsis oma tutvumise kümnendat aastapäeva. Tänaseks on nendegi suhe purunenud, kuid armukolmnurk: Kati, Kersti ja Jaan Toots, on pakkunud kõneainet juba üle kümnendi, andes ainest lugudeks, mis on jätnud suure küsimärgi õhku rippuma: "Kellega siis Jaan Toots lõpuks ikkagi koos on?"

Kati Tootsi nime luges ja kuulis enamik eestimaalasi esimest korda 2004. aasta novembris, mil selgus, et ta oli juba peaaegu aasta intiimselt suhelnud abielus ja kolme lapse isa Jaan Tootsiga.

Salasuhe tuli ilmsiks, kui kaitsepolitsei algatas Jaan Tootsi suhtes uurimise ebaseadusliku jälitustegevuse asjus. Maakeeli: väidetavalt lasi Jaan paigaldada Kati elukohta (neiu elas toona Jaan Tootsi sõbrale, ärimees Urmas Sõõrumaale kuuluvas luksuskorteris Pirita teel) kaamerad, mis salvestasid korteris toimuvat. Põhjuseks kahtlused neiu truuduses. Skandaalipöörisesse jäi ka väga kõrgetel kohtadel olnud mehi. Tuli välja, et Katil käisid külas ka tollane siseminister Kalle Laanet ja politseijuht Robert Antropov. Mõlemad härrad eitasid siiski intiimsemat lävimist Katiga. Politsei nõukogusse kuulunud Jaan Tootsi soovitusel politseiametisse tööle võetud Kati lõpetas pärast jälgimisskandaali puhkemist töösuhte politseiga.

Kallima usaldamatusest šokki langenud Kati neelas tablette, nii et kiirabi pidi teda turgutama. Kaitsepolitsei poolt Jaan Tootsi suhtes algatatud kriminaalasi lõpetati avaliku huvipuudumise tõttu mõni kuu hiljem, 2005. aasta märtsis. Kohtuteest pääsemiseks maksis Jaan Toots riigituludesse 400 000 krooni. Selleks ajaks olid Kati ja Jaan ära leppinud ning sooja läbikäimise taastanud. Kummalisel kombel tegi piinlik skandaal Kati kuulsaks ja avas talle tee seltskonnaajakirjanduse veergudele.

Kadri Adamson ja Toomas Vara

Näitleja Kadri Adamson (38), kes läks lahku oma elukaaslasest ja laste isast Toomas Varast (47), on koos oma uue armastatu, Ugala teatri näitleja Meelis Rämmeldiga (39).

Kroonika kirjutas eelmisel aastal, et Kadrit ja tema elukaaslast Toomast on viimastel aastatel haruharva seltskonnas koos nähtud ning paar kolis hiljuti lõplikult lahku väidetavalt pärast seda, kui mees tabas Kadri truudusemurdmiselt.

Võimalik, et pere lagunes Ugala teatri näitleja Meelis Rämmeldi pärast, sest just tema on seriaalidest "Kodu keset linna" ja "Kättemaksukontor" laiemale publikule tuntuks saanud Kadri Adamsoni praegune kallim. "Kinnitan, et oleme Meelisega koos," jääb Kadri Õhtulehele antud kommentaaris napisõnaliseks ega soovi rääkida eelmise suhte purunemise põhjustest ega uue romaani detailidest. Meelis Rämmeld jääb sama diskreetseks, olles kinnitanud vaid Ugala teatri esindaja kaudu, et nad on Kadriga paar nii laval kui ka eraelus.

Getter Jaani ja Ott-Sander Palm

Getter Jaanit "Tantsud tähtedega" saates tantsitanud Ott-Sander Palm oli oma toonase elukaaslase ja lapse ema Piretiga veel koos, kui saates saatuslikult lauljannasse kõrvuni ära armus. Pikalt diskuteeriti, kas Palmi ja Jaani vahel on tärganud armastus või mitte, sest noored ise meediale olukorda ei kommenteerinud. 

Seda tegi aga Palmi lapse ema Piret, kes rääkis, et jäi tänu saatele ja Getterile ilma oma lapse isast. Muidu malbet ja õrna Getterit hakati pidama perekonnalõhkujaks. Samal ajal võttis Ott-Sander Piretiga edasi suhtlemiseks advokaadi, et oma last näha.

Kaks päeva pärast lapse sündi jättis Ott-Sander oma poja ja elukaaslase Pireti maha.

Piret sõnas 2012. aasta jaanuaris Publikule, et rasedana oli tal väga raske Ott-Sanderi truudusetust taluda. Kaks päeva enne intervjuud olid Getter ja Ott-Sander avalikustanud Kroonikas, et on paar.

Jüri Mõis ja Kerttu Olmann

Tegu on Eesti seltskonnaajakirjanduse esimese suure avalikkuse ette toodud armukolmnurgaga: Hansapanga asutajaliige Jüri Mõis, hakkas seltskonnaüritustel viibima koos noorukese Kerttu Olmanniga juba siis, kui alles sosistati Jüri ja Tiina Mõisa võimalikust lahutusest. 

See oli 1996. aastal, kui Eesti mõjuvõimsaim paar oli abielus olnud juba 15 aastat. Kerttu Olmann, kes on Mõisast ligi viisteist aastat noorem, töötas siis oma tulevase abikaasa sekretärina. Neiu pole kunagi teinud enda ja ülemuse suhetest saladust. Ta kommenteeris ajakirjale Kroonika: "Hansapanga laienemisel otsustasid pangajuhid valida igaüks endale panga töötajate hulgast sekretäri. Mina jäin silma Jüri Mõisale."

Esimest korda Eesti lähiajaloos jagasid abikaasad kümnetesse miljonitesse ulatuvat varandust 1999. aastal, kui jõustus Tiina ja Jüri Mõisa lahutus. Lahutus maksis Jüri Mõisale 17 miljonit krooni.