1. Madonna

Madonna ja tema filmimehest abikaasa Guy Ritchie abielu lõppes, sest naine ripsutas tiiba Alex Rodrigueziga. Kaheksa kuud järjest uugasid kõmulehed sellest, et Madonnal on Alexiga suhe. Kuigi mõlemad eitasid seda, läks Madonna lahku Guy Ritchiest ja Alex lahutas oma abielu Cynthia Scurtisest. Madonna ja Alex on jäänud oma versiooni juurde ja ütlevad, et nad on vaid sõbrad. On vast alles sõprus, mis lõpetab hoobilt kaks abielu!

2. Meg Ryan

Megi muinasjutt algas Valentini päeval, kui ta abiellus režisöör Dennis Quaid`iga. Nad abiellusid, neile sündis vahva poeg ja nad elaksid veel tänagi õnnelikult koos, kui Meg poleks üheksa aastat hiljem kohanud filmi "Set of Proof Of" võtetel Russell Crowe`ga.

Meg Ryani ja Russell Crowe armuromaan oli lühike, kuid see läks näitlejatarile maksma lahutuse.

3. Tori Spelling

"Beverly Hills 90210" staar Tori Spelling abiellus näitleja Charlie Shanianiga aasta 2004 juulis, kuid armus õige pea hoopis teise mehesse.

Nimelt pettis Tori oma toonast abikaasat näitleja Dean McDermottiga, kes oli sel ajal samuti abielus. Kaks aastat hiljem läksid Tori ja Charlee lahku ning Tori abiellus Dean McDermottiga. Täna on neil kolm last ja neljas tulekul. Kas sellist petmist võib õnnestumiseks nimetada?

4. Anne Heche

Näitleja Anne Heche on petnud nii on girlfriendi kui ka boyfriendi - lai haare! Ajal, mil Anne oli lesbisuhtes Ellen DeGeneresiga, kohtas ta kaameramees Coleman “Coley” Laffooni, kes temast dokumentaalfilmi väntas. See kohtumine viis abieluni, kus sündis ka laps. Paraku leidis Anne seitse aastat hiljem filmis "Men in Trees" osaledes uue mehe James Tupperi ja jättis oma abikaasa maha.

5. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez oli abilus oma taustatantsija Cris Juddiga, kuid see ei takistanud diival filmi "The Back-Up Plan" võtete ajal alustamast afääri Ben Affleckiga. Jennifer lahutas õige pea Juddist ja kihlus Affleckiga, kuid kaks aastat hiljem läksid nad lahku.