Anu Saagim
51-aastane bravuuritar on Eestis kahtlemata seksisümboli staatuses. Saagim on lugematul arvul poseerinud alasti erinevate ajakirjade esikaantel.

Saagimi rindu on Kroonika esikaanel katnud vaid tema pikad kiharad ja vahukoor. Meesteajakirjade kaanel on Saagim olnud kord keefiriga koos, siis jälle rinnanibudele teibi tõmmanud.

Fakti üle, kas Saagimi pringid rinnad on päris või mitte, on palju spekuleeritud, kuid vastust teab ainult seltskonnastaar ise.

Merlyn Uusküla

Merka ehk lauljanna Merlyn Uusküla, kes on poseerinud palja ülakehaga, kattes käega rinnad, on tunnistanud, et on oma kehaga rahul, kuid enim on talle probleemi tekitanud vormikas büst, mis selja valutama paneb.

"Olen enda juures kõige rohkem rahul proportsioonidega. Mul on rinda ja puusa ning sale piht, mis moodustavad klassikalise liivakella kehakuju," rääkis 2010. aastal Anne&Stiilile Merlyn.

Katrin Sangla

Presidendiproua ihumeikari Katrin Sangla vormikas büst jäi Publikule silma selleaastasel Tallinn Fashion Weekil, kus naise avar dekoltee ei jätnud ruumi kujutlusvõimelegi! 

Margit Margusson aka Push Up

Eelmise sajandi lõpul Eesti meelelahutusmaailmas laineid löönud Push Up, mille tollal sügavalt alaealine solist Margit Margusson võis uhkusega öelda, et tal on Eesti vägevaim rinnapartii. Margitit pärjati ühtlasi ka tiitliga Eesti Miss Tiss ajal, mil polnud veel täisealisekski saanud.

Tanja Mihhailova

Sellel punapäisel lauljannal on vaieldamatult Eestis üks ilusaim rinnapartii. Tanja on paljastanud oma kumerused meesteajakirjale Playboy ning samuti on Õhtulehe lugejad valinud tema suursuguse büsti kõige veetlevamaks, kuigi Tanja on üks naistest, kes jätab oma dekoltee pigem kaetuks.