Julia Roberts ja Kiefer Sutherland

90ndatel olid mõlemad näitlejad oma kuulsuse tipul ning Roberts oli juba nii mõnegi kolleegi südame murdnud. Paar kihlus 1991. aastal ja pulmapidu oli planeeritud produktsioonifirma 20th Century Fox'i aladele. Vaid kolm päeva enne suurt päeva, kuhu oli kutsutud 150 inimest, lõi Roberts araks.

Naine olevat põgenenud Iirimaale Sutherlandi hea sõbra Jason Patricuga. Praeguseks on mees Robertsile juba andestanud ning ütles, et naine oli väga julge, et otsustas põgeneda.

Jennifer Lopez ja Ben Affleck

Paar kohtus filmi "Gigli" võtetel ning 18 kuud hiljem otsustati suhe ametlikuks teha. Pulmade peale kulutati 2 miljonit dollari, kuid tähtsal päeval otsustati kogu asi ära jätta. Külalised olid juba saabunud või juba teel pulmapeole.

Hugh Hefner ja Crystal Harris

Meie hulgast lahkunud Hugh Hefner jäeti vahetult enne surma ka noore näitsiku Crystali poolt altari ette. Paar hakkas käima 2009. aastal ja aasta hiljem kihluti. Pulma kutsuti 300 inimest ja planeeritud oli ka filmida tähtsat päeva televisiooni jaoks.

Vaid viis päeva enne pulmi lõi 25-aastane Crystal araks ja pidu jäi ära. Õnneks mõned aastat hiljem sai naine aru, et Hugh on tema jaoks see õige ning paar abiellus.

Brad Pitt ja Gwyneth Paltrow

Pitt ja Paltrow olid 90ndatel unelmate paar - noored, kaunid ja kuulsad. 1994. aastal filmivõtetel kohtunud noored kihlusid vaid kaks aastat hiljem. Staarid aga altari ette ei jõudnud, sest vaid loetud nädalad enne pulmapäeva otsustasid noored 1997. aastal lahku minna. Paltrow tunnistas, et ta oli toona alles laps ja ei mõelnud veel selgelt.

Jude Law ja Sienna Miller

Nende kahe suhe oli uudistes pea iga nädal uue skandaaliga. 2004. aastal kihlunud paari kimbutasid mitmed lahkumineku kuulujutud ja aasta hiljem tunnistas Law, et pettis oma pruuti lapsehoidjaga. Kihlus peatati, kuid vaid loetud nädalad hiljem olid Law ja Miller taas koos.

Paar lõpuks abiellus Kagu-Aasias, kuid sealne liit ei kehtinud noorte kodumaal Suurbritannias. Neil oli plaan teha asi ametlikuks ka UKs, kuid 2011. aastal jõuti enne suurt pulmapidu lõplikult lahku minna.