MTV VMA 2016 moeapsud

Kim Kardashian ja Kanye West

Kuulus tõsielutäht ja tema räpparist kaasa said selle aasta alguses kolmandat korda vanemateks. Perre sündis teine tütar Chicago, kelle sünnitas peret aidanud anonüümseks jäänud surrogaat. Nimelt olid Kimi kaks esimest rasedust väga kurnavad tema kehale. Esimest last oodates vaevles ta preeklampsiaga ja mõlemal rasedusel oli staaril suureks mureks platsentabarjäär. Seetõttu otsustatigi kasutada teise naise abi.

Sons of Anarchy Season 6 Premiere

Katey Sagal

Sarjast "Tuvikesed" tuntud näitlejannal on kaks last abielust trummar Jack White'iga: tütar Sarah Grace, kes sündis 1994. aastal, ja poeg 1996. aastal sündinud Jackson James. Kui Katey otsustas 2004. aastal uuesti abielluda, seekord produtsent Kurt Stutteriga, tahtis paar ka lapsi saada, kuid näitlejanna oli selleks juba liiga vana.

52-aastaselt saigi ta surrogaadi abil taas emaks, kui sündis tütar Esmé Louise.

Tyra Banks

Tyra Banks

Kunagine supermodell ja hetkel saatejuhina töötav Tyra kurtis 2015. aastal, et temal ja tema poiss-sõbral Erik Aslal on probleeme rasestumisega. Vaid mõned kuud hiljem, 2016. aasta jaanuaris teatas paar, et neile on surrogaadi abil sündinud pisipoeg, kes sai nimeks York Banks Asla.

89th Academy Awards - Oscars Vanity Fair Party

Elizabeth Banks

Viimastel aastatel mitmes menkuas komöödiafilmis mänginud näitlejanna on saanud surrogaadi abi juba kaks last. Temal ja tema abikaasal Max Handelmanil kasvavad kodus pojad Felix ja Magnus. Ka tema tunnistas, et alguses oli raske leppida sellega, et ta ei saa ise oma lapsi kanda, kuid nüüd on taevani tänulik nende pere aidanud naisele.

APTOPIX The 74th Annual Golden Globe Awards - Show

Jimmy Fallon

Ülipopulaarse jutusaate juht ja tema naine Nancy Juvonen proovisid viis aastat lapsi saada, kuid tulutult. Kuid surrogaadi abil on nende peres nüüd kaks tütart: Winnie ja Frances. Esimese lapse ootust hoidis paar saladuses, et kui Winnie sündis said nad oma lähikondlasi üllatada.