7. Helena-Reet Ennet "Robinsonid"

Helena-Reet lõi laineid ühes Eesti esimeses tõsielusarjas "Robinsonid". Praeguseks on temast saanud edukas ärinaine, Helena-Reet on portaali OhMyGossip.ee peatoimetaja ja Skandinaavia meediakontserni juhatuse liige

6. Paavo Pärn "Baar"

Mees sai tuntuks tõsielusaatest "Baar", hiljem laulis ka bändis Quattro, kuid tema suurimaks muusikaliseks numbriks jäi sobiva nimega süldilauluke "Baar". Praeguseks on mees avalikust elust taandunud.

5. Birjo Piiroja "Buss"

2005. aastal tõsielusaates "Buss" kuulsaks saanud Raio Piiroja õde Birjo Piiroja jäi mällu paljastavate fotodega meesteajakirjas. Naine töötas samal ajal Sindi Gümnaasiumis huvijuhina, kehanäitamine tekitas kohalikes elanikes pahameelt. Praegu töötab naine Pärnus kodutute loomadega.

4. Triin Tulev ja Sille Sutting "Lihtne elu"

Lihtsast elust tunutud Sille ja Triin vallutasid oma kuldaväärt tarkuseteradega teleekraani rohkem kui kümme aastat tagasi. Tüdrukud pildusid palju tarku mõtteteri. Näiteks: "Huvitav, kas maal on lendurid ka? Ei, mitte lendurid, vaid need põllumehed, noh. Hahahaa... põldurid!" Kui Sille on avalikust elust tagasi tõmbunud, siis Triin Tulev on meedia huviorbiiti jäänud püsivamalt.

Esikohad saad teada videost!