Ilmar Taska

Augusti alguses kaksikute vanemateks saanud filmi- ja kirjamees Ilmar Taska ja tema teletöötajast armastatu Hille Karm panid pisipojale ja -tütrele väga huvitavad nimed. "Nii saigi poisist Leo Peter ja tüdrukust Lea Petra. Pet-algus on ühine ja nii võime neid mõlemaid tulevikus, kui kiire on, kutsuda ühiselt Petsideks,“ ütes värske isa Kroonikale.

Ilmar Taska ja Hille Karm

Kristina Tennokese

Mitmekordsel Ladina-Ameerika tantsude Eesti meistril Kristina Tennokesel sündisid 2015. aasta oktoobris kaksikud, poiss ja tüdruk, kellele pandi üksteise suhtes tagurpidi nimed — Aron ja Nora.

Tuuli Roosma

2009. aasta jaanuaris sündisid Tuuli ja tema filmitegijast mehe Arbo Tammiksaare perre kaksikud poisid - Andres ja Kristjan. Poisid on tuntust kogunud juba sünnist saadik. Koos vanematega koliti nii Siberisse, Austraaliasse, kui ka Iraani, ning nende lapsepõlv toodi telekaamerate ette.

Rasmus Kagge

Aastaid "Pealtnägija" koosseisu kuulunud ja nüüdse valitsuse kommunikatsioonibüroo meedianõuniku Rasmus Kagge perre sündisid 2016. aastal kaksikud tüdrukud.

Rasmusel ja tema elukaaslasel Kaijal on ka 2013. aasta detsembris sündinud poeg Konrad.

Mari ja Toomas Tool

Avalikkuse ees madalat profiili hoidev suurärimees Toomas Tool ja endine ilmatüdruk ning modell Mari Tool, neiupõlvenimega Uusõue, said 2008. aastal kaksikutest tüdrukute vanemateks. Lastele pandi ka väga suursugused nimed: Jacqueline ja Josephine.

Joel Lindpere

Vutiäss Joel Lindpere ja tema abikaasa Julia said eelmise aasta kevadel, Eesti koondise mängu ajal kaksikute poiste vanemateks. Kutid said ka ägedad rahvusvahelised nimed – Jonel ja Jesse.

Esimesel nädalal hüüdsid Joel ja Julia lapsi "beebsudeks", kuna nimesid neil veel polnud. Pere ühine soov oli, et nimed võiksid alata J-tähega.

Meelis Atonen

2009.aasta juulis tervitasid Meelis ja Kätlin Atonen oma perre kaht pisibeebit - poissi ja tüdrukut. Tänaseks on kaksikud juba üheksa aastased! Peres on ka poeg Hans Erik ja tütar Liis Grete.

MEELIS ATONEN