1. Tanel Padar ja Kristel Mardisoo
Iga tubli mehe taga on vägev naine ja meie esirokkarit suunab hella käega Kristel Mardisoo. Tanel Padar lõpetas möödunud kevadel Tallinna Täiskasvanute Gümnaasiumi ja seda suuresti tänu Kristelile, kes talle nõu ja jõuga abiks oli. Just Kristel oli see, kes julgustas Tanelit tagasi kooli minema, et see oluline etapp oma elus läbi teha.

Kuigi kurjad keeled on peksnud vastupidist, siis kohe kindlasti ei ole Kristel Taneliga koos raha ega ka tuntuse pärast. Kristel on avalikkusele korduvalt öelnud, et ta on piisavalt ambitsioonikas, et jõuda oma elus täpselt sinna, kuhu vaja, ka ilma kuulsa meheta. Tegemist on tõepoolest ühe tegusa ja andeka naisega!

Kristel Mardisoo ja Tanel Padar

2. Tomi ja Anni Rahula
Tomi Rahula lahutus Maria Ithakast oli üks paremini hoitud avaliku elu tegelaste suhtesaladustest. Kui Tomit ja Mariat hakati ühtäkki teiste kaaslastega nägema, tuli alles paari lahkuminek ilmsiks. Nüüd on Tomi abielus Aivar Pohlaku tütre Anniga. Anni on tõeline tegudenaine ning rabab mitmel rindel. Peale jalgpallikohtunikutöö on naine suureks abiks Tomile erinevate artistide manageerimisel, sealhulgas näiteks ka Mikk Mäe. Alates käesoleva aasta veebruarikuust on Anni ka Ring FM hommikuprogrammi üks saatejuhtidest.

Anni ja Tomi Rahula

3. Toomas Hendrik ja Ieva Ilves
Pärast Evelinist lahkuminekut leidis president enda kõrvale igati sobiva proua. Ieva rääkis Läti ajakirjanikule Ingus Bērziņšile, et tundis Ilvest küll pikka aega, aga just see suvi viis nende suhte teise dimensiooni. "Seesama arusaam heast ja halvast, mida seni jagasime poliitikas, on meil ühine ka kooselus ja isiklikes küsimustes, sest elukaaslased peavad olema ka mõttekaaslased. Loomulikult olen tundma saanud teistsuguseid, fantastilisi omadusi ja andeid, mida ma professionaalse suhtlemise ajal ei märganud. Tema armastus puude vastu, mida ta ise ja tema külalised on tema kodutallu istutanud. Tema teadmiste määr puude kohta, ning kuidas ta oskab sellest kõigest rääkida! Tema fantastiline muusikamaitse, teadmised muusika kohta! Ta võlub mind ikka ja jälle," õhkab kõrvuni armunud Ieva.

Toomas Hendrik ja Ieva Ilves

4. Jalmar Vabarna ja Sandra Sillamaa
Jalmar ja Sandra teatasid alles hiljaaegu oma kihlusest ning paar peab pulmapeo suvel. Noored leidsid teineteist läbi muusika ning nende üliedukas elektrofolkansambel Trad.Attack! teeb Eesti muusikamaailmas suuri tegusid. Hiljuti lahkus paar Tallinna kiirest elust ja seadis end sisse Tartu kesklinna mõnusasse korterisse.

5. Silver Sepp ja Kristiina Ehin
Tõeliselt maagilise ja orgaanilisena mõju loominguline duo, kel kosmilisusest puudu ei jää. Kristiina kohta on öeldud, et tema näol on tegu naisega, kellesse iga mees ära armub. Tõesti, Kristiina Ehini luule, tema mõttekäigud ja olek on alati väga siirad ning Silver Sepal on kahtlemata sellise naisega vedanud. Kristiinal ja Silveril on mõlemil eelmiste elukaaslastega lapsed ning Kristiina elas aastaid rasket üksikema elu. "Pinge oli mitu aastat nii suur olnud ja kui see järsku tänu Silverile vähenes, oli algul harjumatu olla. Siiani näen hirmuunenägusid, et vanad ajad on tagasi," rääkis Ehin Eesti Naisele antud intervjuus.

6. Üllar ja Ester Jörberg
Avameelses intervjuus paljastas tunnistas proua Jörberg, et abiellus Üllariga, kuna tal hakkas tast lihtsalt kahju. “Ta küsis, kas nüüd abiellud minuga, mul oli tast kahju ja ütlesin jah, ega saanud oma sõnu tagasi ka võtta,” teatab ta resoluutselt. “Ta tuli alati mind passima ja püüdis koju saata. Ma ei lubanud, aga siis ta käis must lihtsalt veidi tagapool ja ikka saatis. Ta avaldas mulle 8 aasta jooksul muljet oma siiruse ja järjekindlusega, nagu siga rukkis, kuigi ma ütlesin talle mitu korda, et jäta järgi. Talle oli see abiellumine nii oluline, minul polnud sellest sooja ega külma. Ma pole kunagi suuri unistusi tunnistanud. Elu on läinud teistmoodi ja tagantjärele olen rahul, mul närvid puhkavad, ma ei muretse üldse, saan tema peale küllalt kindel olla,” on Ester kahe jalaga maa peal.

Üleüldiselt jääb naise sõna selles majapidamises paljuski peale, näiteks riietumises kindlasti. “Ma olen öelnud, et esinemisriided peavad erinema tänavariietusest. Vahel ta küll ütleb, et ma lähen ju maakohta ja mis ma ikka end mukin, aga kui talle makstakse raha, siis ma leian, et esineja peab vaeva nägema. Kui joodik tuleb tavariietes pubisse, siis temale ei maksta selle eest,” esitleb proua Jörberg oma kindlaid vaateid

7. Vahur ja Liina Kersna
Liina ja Vahur Kersna on olnud abielus juba pikki aastaid ning neil on ka kümneaastane poeg Kelvin. Liina on Vahuri kõrval olnud väga pingelistel aegadel, kui mees töötas ja lahkus "Pealtnägijast", võitles väga raske haigusega ning sellele kõigele lisaks on Liina ise väga kõrge lennuga naisterahvas. Ta töötas aastaid Andrus Ansipi pressiesindajana ning nüüd on toimekas poliitik riigikogus. Liina naiselik vaist on imekspandav, sest juba tudengina, olles Vahuriga vaid paar nädalat tuttav olnud, ütles ta, et just Vahurist saab tema elukaaslane.