Tanel Padar ja Lauren Villmann

2017. aasta novembrikuus saabus ootamatult Tanel Saku Suurhalli tennisematši vaatama noorukese Laureniga. Nende vaheline suhe arenes meeletu kiirusega, ning veebruarikuus mindi koos ka presidendi vastuvõtule. 27. juunil tuli aga pommuudis, et Tanel ja temast 17 aastat noorem Lauren on kihlatud. Huvitav, kas paari jõuab kiiresti ka altari ette?

Tanel Padar ja Lauren Villmann

Koit Toome ja Kaia Triisa

Koidu ja Kaia suhe algas 2007. aastal nagu tõelises seebiooperis. Naine jäi rasedaks ning meedias hakati pakkuma erinevaid isakandidaate ja Kaia andis meedias mõista, et Rebecca isa nende elus eriti ei figureeri. Lõpuks tunnistas Koit oma isadust ning siis lõi noorte vahel lõkkele ka armastus. 2017. aastal sündis perre poeg Richard ning sel sügisel võttis Koit julguse kokku ja palus Kaia kätt. Loomulikult oli vastus "Jah!".

Kaia Triisa, Koit Toome, Richard Toome, Rebecca Toome

Grete Klein ja Ergo Kuld

Vastupidiselt kahele eelnevale paarile võttis Grete ja Ergo vahele süttinud leek mitu aastat aega, enne kui noored said aru, et on kokku loodud. Nimelt sidus neid tööalane suhe juba mitu aastat, ning kaunis Grete oli pikka aega ka teises suhtes. 2017. aastal jäi Grete aga vallaliseks ning hakati sahistama, et endise ilmatüdruku uueks kaaslaseks on Ergo. Eelmine aasta teatasid noored, et on kokku kolinud ja ootavad oma esimest beebit. 24. detsembril laskus teleprodutsent ühele põlevele ja Grete sai sõrme ka tähtsa sõrmuse.

Grete Klein ja Ergo Kulla

Elina Nechayeva ja David Pärnamets

Eelmine aasta Eesti Eurovisionil esindanud Elina teatas kihlusest vahetult enne suurvõistluse algust. Noored olid selleks ajaks koos olnud vaid veidi üle poole aasta. "Meie kohtumine oli uskumatu. Olin jõudnud 40. eluaastatesse ja mõelnud, et armastust esimesest silmapilgust pole olemas,” avas David, kellel on varasemast kaks last, oma hinge kevadel LP-s.

Elina Nechayeva ja David Pärnamets

Lenna Kuurmaa ja Lauri Mäesepp

Lenna ja Lauri šokeerisid avalikust sel nädalavahetusel, kui lauljanna teatas Instagramis, et tema sõrmes särab poiss-sõbra kingitud kihlasõrmus. Uudise oli eriti ootamatu, sest alles septembris Kroonika esikaanel avalikuks tulnud suhet polnud noored meedias veel kommenteerinudki. Lennal on eelmisest suhtest Robert Vaiglaga kaks tütart.

Eda-Ines Etti ja Mart Vips

Laulja ja telesaate "Me armastame Eestit" juhi Eda-Ines Etti vasaku käe nimeta sõrmes särab juba mõnda aega valge kiviga sõrmus. Nimelt palus miljonär Jüri Vipsi ettevõtjast poeg Mart Vips kaunitari kätt 2016. aasta lõpus.

Kroonika andmetel leidsid Eda-Ines Etti ja Mart Vips teineteist ühiste sõprade kaudu. Nad on koos alates 2015. aasta suvest. "Tuleb tunnistada, et kihluse aeg on väga ilus aeg," sõnas Ines möödunud sügisel saates "Nädalalõpp Kanal 2ga" antud intervjuus.

Saara Kadak ja Märt Pius

Näitlejatepaar Märt Piusi ja Saara Kadaku vahel lahvatas armuleek menusarja "Nullpunkt" võtetel aastal 2014. Paar kihlus kaks aastat hiljem ja möödunud kevadel sündis Pelgulinna sünnitusmajas nende perre ka tütar, kes sai nimeks Susanna.

Saara tunnistas eelmise aasta alguses ajakirja Pere ja Kodu veergudel, et peagi võib oodata vahvaid uudiseid: "Mis seal salata, ka meie juba mõtleme teisele lapsele, vaikselt ja ettevaatlikult. Laste väike vanusevahe oleks ju vahva."

Presidendi roosiaia vastuvõtt 20. augustil 2017

Gerli Padar ja Martin Parmas

Gerli Padari ja tema tantsijast kallima Martin Parmase kihlusest on möödas juba 6 aastat. “Küll need pulmad ka tulevad. Fakt on see, et eks ma Gerli ära pean võtma,” kinnitas Martin mullu kevadel Kroonikale antud intervjuus. “Meie kalendrid pole seda päeva lihtsalt ära veel mahutada suutnud, kuid see tuleb.” Gerlil on varasemast abielust tütar Amanda Rebecca, keda ta koos Martiniga kasvatab. 25. augustil 2014 sündis noortel ka ühine tütar Camilla Miranda.

Juulis teatas 10 aastat Tartus elanud paar, et on otsustanud sügisel Tallinna kolida. "Martin on Golden Dance Club’is peatreener ja tema töö on praegu suurema rõhuga Tallinnas. Kellele ikka meeldib Tallinna-Tartu maanteel elada. Oleme seda elu kunagi juba elanud, aitab nüüd küll. Mõtlesime, et lähme proovime pealinnaelu," rääkis Gerli Padar Õhtulehele, et otsus Tallinnasse kolida on seotud tööga.

Türi vs Tori