Toomas Hendrik ja Ieva Ilves

2. jaanuaril 2016 sõudis Eesti toonane president Toomas Hendrik Ilves abieluranda oma armastatu Ievaga. Pulmad peeti Hallistes ning kohalik rahvas viis täide kavala plaani — Ilveste pulmarong peeti kinni ja rahva hõigete saatel suudles president unustavalt oma imekaunist mõrsjat!

Anu Saagim ja Erik Orgu


Tänavu kevadel läks üks neljapäeva õhtu eriti kuumaks glamuuritar Anu Saagimi jaoks, kes restoran Lusika sünnipäevapeolt koos tuntud toitumisnõustaja Erik Orguga Padasse järelpeole liikus. Lõbusas meeleolus Orgu ja Saagim leidsid peol koos vaikse nurga, kus teineteise seltsi nautida ning ka suudlus vahetada.

Anu Saagim ja Erik Orgu suudlemas

Anu Saagim ja Grete Klein

Sellal, kui Publik 2011. aastal Kanal 2 ilmatüdruk Grete Kleini intervjueeris, liitus Gretega bravuuritar Anu Saagim, kes kuulutas, et selleaastased seksikad ei kõlba kuhugi. “Sitt! Sitt! Sitt! Sina ei ole seksikaim, mina ei ole seksikaim! Bullshit!” teatas Anu Gretele ning suudles ilmatüdrukut kirglikult huultele.

Ithaka Maria ja Marko Kiigajaan

Ithaka Maria ja Marko olid 2010. aastal eetrisse jõudnud hittsaate “Tantsud tähtedega” tantsupõrandal kirglik paar ja ühes saates otsustas naine oma partnerit kostitada kuuma suudlusega. Kuigi Ithaka Maria püüdis punaseid huulepulgajälgi noormehelt maha pühkida, ei õnnestunud see täielikult.

Joosep Järvesaar

Värskesse elektroonilise muusika punti Lemon Fight kuuluv Joosep Järvesaar võttis 2010. aasta suvelt seda, mida võtta andis ja loomulikult käis lõõmava suveilma juurde ka üks kuum tüdruk. Joosep suudles sõbrannaga ennastunustavalt Pärnus Beach Clubis toimunud Club Cabrio Weekenderi peol.

Reno Hekkonens

Suhetekorraldaja ja seltskonnategelene Reno Hekkonens sattus 2008. aasta sügisel ühel ööklubis Hollywood peetud peol eriti hoogu. Reno saatjannaks oli salapärane blondiin, keda mees tantsupõrandal kirglikult suudles. “Ütleme nii, et Hollywoodi peol läksid asjad veidi käest ära…,” nentis ta hiljem ohates. Küsimuse peale, kui tihti tal “asjad käest ära lähevad”, vastas Hekkonens: “Ikka harva.”

Evelin Ilves

Ajakiri Kroonika avalikustas 2014. aasta suvel president Toomas Hendrik Ilvese abikaasa Evelin Ilvese truudusemurdmise Tallinna kohvikus. Kroonika kirjutas ja avaldas fotod sellest, kuidas Evelin Ilves unustas ühes augustiöös oma staatuse ja abielu ning suudles enda noort kaaslast, kelle tugevate käte vahel oli tantsinud ja õrnutsenud terve öö. ""Kas suudlus on meil tõesti väär- või isegi kuritegu?" võiksin nüüd, aastaid hiljem, iseendaga juhtunut meenutades küsida," mõtiskleb Evelin värske Naistelehe veergudel.

Krista Lensin ja Kerli

2014. aasta lõpul eetrisse läinud TV3 saates “Aastamaraton” meenutas Kroonika peatoimetaja Krista Lensin toonast Eesti Muusikaauhindade galat ja paljastas muuhulgas ka õhtu ühe kuumema seiga: “Kerli oli kohal. Ma väga hästi mäletan seda, sest kui me jõudsime lõpuks sinna järelpeole, siis me suudlesime Kerliga. See oli väga meeldejääv hetk.”

EMA 2014 saabujad

Heidy Purga ja Markus Teeäär

Viis aastat tagasi toimunud R2 Aastahiti galal jäi äkitselt kaamerasilma ette üks huvitav paar. Kuum suudlus leidis aset Metsatöllu laulja Markus Teeääre ja toonase Raadio 2-e peatoimetaja Heidy Purga vahel.