Röövlid sobrasid läbi majas asuvad 15 ruumi. Varastati sularaha, ehteid ja palju muudki.

Hammondi naine Mindy meenutab, et kuulis all korrusel kolinat. Ta läks asja uurima. Elutuppa viiv uks oli suletud. Ukse tagant kostus meeste hääli. Mindy arvas, et tegemist on külalistega, kes nendega majas viibisid.

Seepeale läks naine rahulikult voodisse tagasi. Tegelikult olid elutoas hoopis vargad. Mindy sõnul oleks asi võinud kukkuda välja palju ebameeldivamalt, kui ta oleks ruumi sisenenud. Naise sõnul toimus neil samal õhtul 1920ndate stiilis pidu.

Järgmisel päeval avastas Hammondi 15-aastane tütar Willow, et tema kell on kadunud. Peagi ilmnes, et mjas olevate inimeste raha- ja käekotid oli tühjaks tehtud.

Hiljem selgus, et naabruskonnas käidi veel ühes majas vargil. Politsei arvates on tegemist samade röövlitega. Kaks varast jäid ka videolindile ja umbes 48 tundi peale kuritegu pidasid ametivõimud kurikaelad kinni.

Samas piirkonnas on varasemalt toimunud sarnaseid rööve. Näiteks rööviti samasugusel moel vormelisõitja Jenson Buttoni kodu. Majas olevate inimeste uimastamiseks on kasutatud uinutavat gaasi.

Allikas: mirror.co.uk