Oprah on muide ainus naine meelelahutajate esikümnes, seega järgnevad nimed pole maailma rikamaid mehi edestada suutnud:

Britney Spears teenis viimase aastaga 58 miljonit dollarit ning näib olevat oma paari aasta tagused hingeeluprobleemid seljatanud. Album "Femme Fatale" ja kontserditurnee tõid kenasti sisse ning lisateenistust annab Britneyle kohtunikuroll lauljate televõistluses "X Factor".

Taylor Swift teenis viimase aastaga 57 miljonit ning juulis kuulutas ajakiri Forbes kantrirokilauljatari maailma edukaimaks alla 30-aastaseks staariks. Ta on kosmeetikafirma CoverGirl reklaaminägu ja tal on parfüüm Wonderstruck.

Rihanna pistis tasku 53 miljonit dollarit tänu uuele plaadile "Talk that Talk", tuuritamisele ning parfüümile Reb’l Fleur. Ta on kookospähklivee Vita Coco ja Nivea reklaamitüdruk. Tõsi, Nivea loobus tema teenetest, sest liigse pidutsemisega ei sobinud ta enam tagasihoidliku brändi näoks.

Ellen DeGeneres teenis oma sümpaatse jutusaatega 53 miljonit dollarit ning kena kopika lisasid reklaamilepingud kosmeetikafirmaga CoverGirl ja kaubamajaketiga J. C. Penney. DeGeneres on ka teletähe Bethenny Frankeli jutusaate produtsent.

Jennifer Lopez ajas kokku 52 miljonit dollarit ning seda peamiselt tänu USA superstaarisaate "American Idol" kohtunikurollile. Väidetavalt kasseeris Jennifer selle töö eest esimesel hooajal 15 ja järgmisel juba 20 miljonit dollarit pluss preemiad.

Lady Gaga pangakontole lisandus eelmise aastaga 52 miljonit, sest tema uusimat plaati on müüdud plaatinaplaadi jagu ning ilmselt on ta järgmise aasta aruandes juba tublisti kõrgemal kohal. Lisaks teenib kõvasti ka tema uus parfüüm Lady Gaga Fame.

Gisele Bündchen kaunid kintsud teenisid talle eelmisel aastal lisaks 45 miljonit dollarit ning teist last ootava brasiillanna turuväärtuseks peetakse 250 miljonit dollarit. Ta on rõivabrändide Versace ja Esprit, pesufirma HOPE ning juuksehooldussarja Pantene reklaamnägu.

Katy Perry teenis 45 miljonit dollarit tänu uutele hittidele, mille sünnitasid lahkuminek briti koomikust Russell Brandist, näiteks "Part of Me", mida USAs on müüdud plaatinaplaadi jagu. Lisaks on Katyl palju palju kontserte.

Kohtunik Judy Sheindlin on ainus algselt mitte meelelahutusmaailmas tegutsev jõukas naine, kes teenis eelmisel aastal telesaatega "Kohtunik Judy" 45 miljonit. Saate reiting on fenomenaalne ning paar aastat tagasi seljatas Judy televaatajate arvult koguni Oprah’ jutusaate.