Mike Tyson on liiga kurikuulus selle jaoks, et keegi teda härdameelse usulisena kuigi hästi ette kujutaks. Vägivaldsuse poolest tuntud poksija võttis islamiusu vastu 1992. aastal.

Koomik ja näitleja Dave Chapelle tundub mehena, kes viskaks kõikide usklikele ning uskumatutele korralikult hagu alla, kuid tuleb välja, et ta astus tõemeelselt islamiusku 1998. aastal.

"Väike sõdalane" ehk hiiglaslik korvpallur Shaquille O’Neil on moslem. Ta paljastas selle detaili endast 2010. aastal ühes YouTube'i videos. Miks mitte.

Esiteks, kas Sa teadsid, et Ice Cube'i pärisnimi on O’Shea Jackson? Ei? Pole hullu, ka meie mitte. Ice Cube astus islamiusku 90ndate alguses, kui ta nimi ning lood räpiskeenes levima hakkasid. Enda sõnul võtab ta oma usku väga tõsiselt.

Järjekordne kuulus räppar, kes 90ndatel islamiusku pööras on Busta Rhymes.

Janet Jackson pöördus islamiusku peale oma kolmanda abikaasa Wissam al Managa abiellumist. Ta veedab palju aega Qataris, olles hoolitsev ning usule truu koduperenaine.

Viimane ning kõige üllatavam kuulus islamiusuline - Snoop Dogg. Calvin Broadusena sündinud Snoop Dogg, praegune Snoop Lion pöördus islamiusku 2009. aastal. Ei tea, kuidas see tema usukaaslastele passib, et ta paar aastat tagasi Rastafari liikumisega liitus, kuid äkki viimased pakuvad paremat kanepit?