LeAnn Rimes ja Kim Kardashian

Need kaks käivad koos kirikus palvetamas, olles karismaatilise ja kuulsa pastor Brad Johnsoni suured fännid. Käsikäes pühakotta minnes ja sealt väljudes ei unustata jumalasõna kõrval olla ka moodsad, sest Twitteris lennutatakse üksteisele interaktiivseid hellitusi. “Nii tore oli näha sind ja perekonda. Näeme varsti, musi-kalli!” kribas Rimes Kardashianile ja sai vastuseks: “Sind ka, beib! Musi-kalli!”

Lindsay Lohan ja Lady Gaga

Neid kahte hullu ühendab alkohol ja lauamängud — kogu asi sai alguse ühest riukalikust pidžaamapeost, kuhu Lohan Gaga kutsus. Nende sõprus läheb koguni nii kaugele, et Ema-Koletis kaitses eelmisel aastal Lohanit sotsiaalmeedias, kui teda Elizabeth Taylori rolli eest räigelt kritiseeriti. “Ära lase kellelgi end alavääristada, LiLo! Suurkujudega püütakse seda alati teha!” seisis Gaga Twitteris. Lohan vastas talle omakorda: “Suur aitäh! Sa oled nii erakordselt võimas jõud, et see tähendab mulle tervet maailma. Armastan, kallistan, loodan varsti näha, kaunitar!” Nii nunnu!

Miley Cyrus ja Lil’ Kim

Need kaks ekstravaganti jagavad ühist kirge pidutsemise ja kirevate riiete vastu. Kuigi see sõbrannade liit pole avalikkusele eriti huvi pakkunud, ei kipu nad seda ka varjama. “Ta on nii erinev sellest, milliseks inimesed teda peavad. Ta on nii tõeline. Ma armastan ta tõelisust,” teatas Lil’ Kim hiljuti ühes intervjuus. Miley pühendas Lil' Kimile aga vastutasuks ühe muusikavideo. Vaata ka, kuidas staarid end Halloweenil ühtemoodi riidesse panid SIIT

Angelina Jolie ja Gwen Stefani

Esiteks on nad omavahel sõbrannad, nende lapsed on koos üles kasvanud ja põhjuseks kogu sellele rõõmsale pereelule on asjaolu, et Angelina ja Gweni mehed Brad Pitt ja Gavin Rossdale on omavahel sõbrad juba ammusest ajast. Maailm on väike.

Reese Witherspoon ja Kate Winslet

Kuigi Reese ja Kate on mõlemad maailmakuulsad näitlejannad, ei saanud nad tuttavaks mitte filmivõtetel, vaid päeval, mil Kate Reese’i naabruskonda kolis. Üks näitleja tuli teise ukse taha, helistas kella ja teatas resoluutselt: “Kullake, mu mees on võttel ja meie lapsed on ühevanused. Orgunnime kohtingu. Ja muide, kell on peaaegu 9 ja ma pole midagi veel joonud. Ega sul veini pole?”

Anna Wintour ja Nicki Minaj

Vogue esileedi Anna Wintour ja psühhedeelse riietuse poolest tuntud lauljatar on igasuguste moeürituste esiridade lahutamatu paar alates 2011.aastast. Kuuldavasti pole see mingi kokkusattumus, sest Wintour olevat näinud ühel üritusel Minaj’i endale sarnases riietuses ja saatis talle tagantjärele allkirjastatud foto pealkirjaga: “Me sobime!” Minaj on pärast seda pühendanud Wintourile laulu “Come on a Cone”.