Uus auto pole tähtis!

Washington Redskinsi mängija Alfred Morris, kel nelja-aastane ja 2,2 miljonit dollarit väärt leping, sõidab siiani 1991. aasta Mazdaga, mil hellitusnimeks "Bentley". Ta ostis selle 2 dollari eest pastorilt, kui oli veel üliõpilane.

Ära mine raha taskus poodidesse

Naftamagnaat T. Boone Pickens elab tänini vanaema õpetussõnade järgi: "Ära kunagi mine raha taskus poodi ostlema." Mees, kel varasid miljardi väärtuses, võiks vabalt endale impulssoste lubada, aga ometi kannab ta näiteks tänini kingasid, mille otsis aastal 1957.

Sooduskupongid pole rottidele
Arvad, et sooduskupongid on vaid kitsipungadele? Sa eksid. Mitmed tuntud inimesed kasutavad neid, teiste seas näiteks Hilary Swank, Lady Gaga, Kristen Bell ja Carrie Underwood.

Ela alla oma võimete piiri

Kui Jay Leno hiljuti oma 20-aastase karjääri lõpetas, avaldas ta väikse nipi: ta ei kulutanud kunagi oma teenitud põhipalka, vaid elas stand-up koomikuna teenitud raha eest. "Kui olin väike, oli mul kaks tööd - töötasin Fordi esinduses ja McDonaldsis ja ühe töö eest teenitu eest elasin, samas kui teise säästsin. Sama teen tänagi veel."

Moekalt säästlik

Nii mõnedki Hollywoodi juhtivad naised on tuntud selle poolest, et ürituskutse saabudes oma sammud kõige nimekama disaineri uksest sisse seavad, samas kui on neidki, kes suurüritustel märksa taskukohasemalt riietuvad. Viimastel aastatel on näiteks Penelope Cruz ja Helen Hunt Oscari-galal kandnud H&Mi kleiti, samas kui näiteks Sharon Stopne kandis 1996. aastal Gapi pulloveri.

Ära hellita oma lapsi ära

Aina kasvav on nende ärihaide nimekiri, kes oma varandusest vaid osa lastele jätta plaanivad: Bill Gates, Warren Buffett ja Ted Turner näiteks. Buffett sõnas selgituseks: “Ma tahan anda oma lastele täpselt piisavalt, et nad tunnevad, et suudavad teha kõike, aga mitte nii palju, et nad tunneks, et nad võivad teha mitte midagi."

Pea meeles, mis tegelikult tähtis on

Näitleja Rob Lowe on öelnud “Olen valmis kulutama raha, et luua mälestusi oma lastele. kui see on reis või võimalusest haaramine, teen ma mida iganes vaja, mis aga asju puudutab, siis ei ole ma see, kes ostab kokku haruldasi autosid või veel haruldasemaid raamatukollektsioone."

Kokka kodus

Üllatavalt suur hulk staare eelistab lõputute restoranieinete asemel ise kodus süüa teha ning isegi mitte kokka palgata. Näiteks Emma Stone, Selena Gomez ja Taylor Swift saavad üksteise kodudes kokku ja korraldavad küpsetamispidusid.