"Nüüd ma räägin teile välja, kummast soost laps on. Kui ma olin noor, siis ma nägin kunagi artiklit, et ilusad naised sünnitavad suure tõenäosusega esimesena tütre. Siis ma mõtlesin, et raudselt mul nii juhtub kunagi. Ja juhtuski – tüdruk on!" avaldas Helen Snapchatis.

Heleni ja Kalvi-Kalle tormiline suhe leidis oma lõpu septembris. "Ma jätsin ta maha, sest ma ei talunud enam alandamist ja vaimset terrorit, mis tema poolt kogu aeg tuli. Ma olin talle andnud väga palju uusi võimalusi. Ta lubas muutuda, aga ma enam ei uskunud," kirjeldas Helen detsembris Publikule antud intervjuus.

Pärast suhte lõppu hakkas Kalvi-Kalle Heleni raseduse tõttu naise vastu taas huvi tundma. "Kuid asi läks hullemaks, ta suhtus minusse aina halvemini. Ma mõtlesin, et ma olen ise lasknud end lollitada. Ma sain aru, et ta ei hooligi lapsest. Kui ta hooliks, siis ta nii ei käituks. Ta isegi ütles mulle, et ma teeksin aborti, kuigi ta ise algul ütles, et tahab last," rääkis Helen, kes otsustas, et tema laps ei kasva üles perekonnas, kus üks lapsevanem sellist käitumisstiili harrastab.

Loe lahkumineku põhjustest pikemalt SIIT!