Sridevi oli tuntud eelkõige oma tugevate naiskarakterite poolest. 54-aastase staari avastas Dubais asuva hotelli vannist abikaasa Boney Kapoor, kes on ise Indias tuntud filmiprodutsent. Sridevi oli Dubaisse sõitnud, kuna seal toimusid tema sugulase pulmad.

Kohalik meedia on Sridevit tituleerinud kui "India esimest naissoost superstaari", kuna ta sai tihti rohkem palka oma meessoost kaasnäitlejatest. Samuti oli ta üks ainukesi naisi Bollywoodis, kes sai filmides mängida peaosa. Paljud on ülistanud tema tööd, naine on osalenud rohkem kui 300-s filmis. Ta oli meeste poolt domineeritud India filmitööstuses üks ainukesi staaristaatuses naisi.

Sridevi karjäär kestis 50 aastat - ta tegi oma esimesed rollid filmides juba 4-aastasena. 13-aastaselt mängis ta juba täiskasvanud tegelasi. Enne suurt läbimurret Bollywoodis mängis ta Tamili, Telugu, Kannada ja Malatalami filmides.

Näitlejana olid talle isikupärased koomilised näoilmed, suurepärane tantsuoskus ja üleüldine mitmekesisus rollides. Oma viimases filmis "Ema" mängis ta naist, kes planeerib kättemaksu oma tütre vägistamise eest.

Eile tühistasid paljud Bollywoodi staarid peod ja filmivõtted, et ikoonilist näitlejannat leinata.