"Minu kodust elu võib kirjeldada kui väga isoleeritud elu," rääkis mees intervjuus. "Ma veedan palju aega üksinda, aga mulle meeldib see, kõik on okei. See võib osadele inimestele imelik tunduda, kuid ma ise naudin seda."

Siiski tunnistas omaette hoidev staar, et ta käib ka kohtingutel. Mees on olnud kaks korda abielus, tal on olnud mitmeid kuulsustest elukaaslasi. Jimi viimane armastatu Cathriona White tegi 2015. aasta septembris üledoosiga enesetapu.

"Ma armastan lugemist, ma naudin maalimist ja skulptuuride valmistamist. Ja ma käin kohtingutel," rääkis Carrey.

Augustis tunnistas armastatud näitleja, et tal on Hollywoodist villand saanud, sellel põhjusel on ta viimasel ajal rambivalgusest taandunud.

"Ma ei tahtnud enam selles äris olla. Mulle ei meeldinud see, mis toimus. Suurkorporatsioonid võtavad üle. Ehk taandusin ka seetõttu, et mind tõmbasid ligi teistsugused loomingulised väljundid. Mulle meeldib kontroll, mis mul maalimise üle on. Mul ei ole mingit kommiteed ees, kes mulle ütleb, milline mu kunst olema peaks."

Carrey ei ole aga kibestunud, oktoobris Los Angeleses Charlie Chaplin Britannia auhinda vastu võttes tõdes ta, et on enda imelise karjääri eest tänulik.