Triin ütleb, et kuulsustest saab VIP-tssoni müügilaudade taga näha Kristi Ojasaar, Viktoria Kass, Laura Kõrgemäe, Kati Vaikre, Kristiina Savva, Kati Toots, Merlyn Uusküla, Kätlin Maran, Joanna Ojastu, Lilian Lõhmus ja teised tuntud naised.

Hea on Triinu sõnul see, et kuulsused tulevad rõõmuga oma kasutatud asju müüma. "Igaühel seisab kapis kasutuid asju ja miks mitte need rahaks teha. Usun et selles mängib suurt rolli Buduaari turu iga-aastane särtsakas ja meelelahutuslik atmosfäär."  

Triin teeb sel korral ka ise kapis suure sügispuhastuse. "Panen müüki erinevaid riideid, mida pole aastaid juba selga pannud aga samas ei ole raatsinud ka lihtsalt ära anda. Samuti panin juba osa kaupa kõrvale ka heategevuse jaoks, kus seekord viiakse turu lõpus annetatud rõivad Tallinna Sotsiaaltöö Keskuse erinevatesse varjupaikadesse."

Buduaari trugudelt on Triin ise soetanud nii riideid, kingi kui ka erinevaid käsitööehteid. "Minu sõbrannad on aga tõeliselt andunud Buduaari turu kauplejad kui ka ostjad. On tehtud erinevaid kaubavahetusi ning ostetud erinevaid unikaalseid rõivaid, mida naljalat mujalt ei leia."