"Kohe, kui kirev suvi on möödas, on sügis oma tumedate toonidega tagasi. Tagasi on beežid ja hallid värvid, kuid õnneks ei puudu ka sellest sügisest klassikaline sinine ja ametüsti lilla," räägib Bastioni turundusjuht Triin Randloo sügismoest.

Milline aksessuaar aitab aga ühe kiire eluviisiga naise välimust nobedalt vürtsitada? "Kes kõrvarõngaste austajad, võiksid oma ehtekarpi koguda erinevaid suuri kõrvarõngaid - need ei pea ju kallid olema. Need, kes kannavad klassikalisi kleite ja džempreid, saavad stiili muuta erinevate kaelaehetega," teab Triin soovitada.
 

Mida pakub Bastion käesolevaks hooajaks? "Tuleme iga hooaeg välja millegi erilisega. See sügis on vägagi uljad materjalid ja rütmikad prindid - disainerid Merike Pääro ja Monika Randloo on end taaskord tõestanud. Värskes kollektsioonis täiendab efektset šikki käekirja ka sportlik joon."

Enda viimase aja vingeimaks ostuks peab Triin vaipa. "Sain vannituppa superhinnaga imelise vaiba ja olen siiani õnnelik selle leiu üle. Mu tütar Ursula nimetab seda ussikeste vaibaks."