VÄRSKES KROONIKAS | Seriaalis «Lihtne elu» tuntust võitnud Triin Tulevi keeruline päriselu võib talle lõppeda arestiga. Kui mullu mõisteti Triinu nüpeldamises süüdi tema toonane kallim Rasmus Vesiloo, siis Triinu hiljutine avaldus, justkui oleks keegi Martin teda uimastanud ja vägistanud, ei leidnud uurimise käigus kinnitust. 

Küll aga leiti proovidest, mis politseis uimastamise ja vägistamise kohta avaldust tegemas käinud Triinult võeti, kokaiinitarbimise jälgi! Just seepärast alustati Tulevi suhtes ka väärteomenetlus – süüdimõistmise korral võib teda halvimal juhul oodata vangla...

Meedias koduvägivalla ohvrina figureerinud Tulev – teda peksis enne Vesilood ka tema eksabikaasa Toivo Pilt! – enda vastu algatatud väärteomenetlust nädala alguses TV3 «Seitsmestes uudistes» ei maininud. Küll aga seda, et Martin pakkunud talle kokaiini juba nende esimesel kohtingul avalikus kohas. Triin lootis, et politsei uurib seda!

«Triin Tulevi organismist leiti kokaiini tarvitamise jälgi,» kinnitab Põhja prefektuuri pressiesindaja Helen Uldrich. «Tema suhtes on alustatud väärteomenetlust narkootiliste ja psühhotroopsete ainete tarvitamise eest. Süüdimõistmise korral võib isikut sellise teo eest karistada kas rahatrahviga kuni 300 trahviühikut (1200 eurot – toim) või arestiga.» Kui pikalt arest kestab, ei ole Uldrichi sõnul määratletud.

Martin (27), keda Triin süüdistas TV3s endiselt vägistamises, viibib välismaal (pildil enne väidetavat vägistamisööd toimnud Triinu ja Martini messengeri dialoog, kus Triin broneerib Martini terveks ööks). «Minu klient on täiesti tavaline noor ja sportlik Eesti inimene, kes igapäevaselt teenib elatist väljaspool vabariiki, ei ole nn Kalevipoeg,» selgitab Martinit esindav jurist Alar Salu. «Ta võib küll olla oma välimuselt nn naistelemmik, kuid kindlasti ei ole ta avaliku elu tegelane ega ole harjunud meedia tähelepanuga. Ta on avaldanud selles osas väsimust ja kurnatust, mis on mõistetav.»

Salu sõnul olid Martini jaoks Tulevi uued avaldused TV3s üllatavad ja alusetud. Kavatseb Martin Triinu nüüd TV3-le antud intervjuu pärast kohtusse kaevata? «Mina täna ei näe alust, et kliendi õigusi oleks rikutud sedavõrd, mis nõuaks õiguste kaitsmist kohtus,» leiab Salu. «Minu klient soovib rahulikult oma eluga edasi minna ega hau kellelegi kättemaksu. Millise õppetunni ta asjast sai, on temal endal kõige paremini teada, kuid võib eeldada, et suhete loomisel on ta edaspidi ettevaatlikum.»

Ettevaatus kulub alati marjaks ära, ja kui keegi kahtlane teele satub, on ehk juba eos õigem kadumistrikki proovida!

VAATA KA TV3 VIDEOT!

Jaga
Kommentaarid